2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@keynes69 https://i.hizliresim.com/POBg2O.jpg
inşallah forum yetkilileri de kararıma saygı duyup yerine getirir beklemedeyim -
@Ömermuhtar siz katılıyorum umarım @paretowilfredo kardeşimiz gerekeni yapar.
-
@kamikaze sahsen tanımasamda col naif bir insan olduğunu bnde biliyorum geri dönmesi için bir destekte benden.
-
@bfroki
kardeşim sonumuz hayılrı olsun önemli olan o şahsi adıma diğer arkadaşlar için polemik olmasın lütfen, ben dışlama etkisi ile kurumsal olmayan nüfusun yanlış sayılacağını düşünüyorum. alternatif cevaplar illaki olacaktır fakat tüik in sitesinde kurumsal olmayan çalışma çağındaki nüfusu doğru sayıp ona alternatif cevaplar yaparlar diye düşünüyorum. dışlama etkiside konusundada aceleci davrandık bence sınav anı işte.bana göre dalgalı kur rejimi ile hizmetsel yerinden yönetimler içerik olarak doğru ama ösym doğru veya alteenatif olarak alacakmı o belirsiz, dışsallık ile imkb sorusu ise zaten iyice belirsiz bir hal aldı. -
@kutyler Hiç belli olmaz 63.25 de gelebilir. Daha önceden Türkçe dahil 65 ham puan ve üstü olmayanlara pek şans tanımıyordum kendim naçizane ancak bugünden itibaren gerçekten fikrim değişti 63,25 de olabilir. Geçen seneden hiçbir farkı kalmadı sınavın zorluk,kolaylık,çeldiricilik noktasında aynı 1 doğru fazla bile kapatmayabilir geçen senenin üstüne arkadaşlar. Bugün fikrimi değiştirdim gerçek manada.
-
@gökbörü Valla kardeşim ben 3 puanlık Bozkurt-Lotus gibi sınavın en kolay sorusunu kaçırırsam bu sınavı kazanmanın kendim açısından kısmet olmadığı düşünüyorum.Büyük ihtimalle 450-550 arası bir sıralama bekliyorum.Hakkımızda hayırlısı.
-
@kutyler Kesinlikle hiç belli olmaz, dediğim gibi kanaatimi değiştirdim gelme ihtimali Yok değil.
-
bakanlık merkez teşkilatı sorusunda soru içerisinde bakanlık ifadesi mevcuttu kanunda da merkez teşkilat ifadesi var ayrıca ben merkezi teşkilat yazdığım için doğru kabul etmiyorum. merkez teşkilat doğru cevap.
-
Bugüne kadar sınav hakkında sorular hakkında baya yorum yapıldı. Benim sınava ilk girişimdi.
Türkçesiz 20 tane netim var gibi. Gerek tecrübeli arkadaşlarımızın fikirleri gerek 3 4 soru hakkında yapılan çok fazla yorum ve tartışmalardan geçen yılla aynı düzey bi sınav olduğunu düşünüyorum. Geçen yılın Türkçe sorularını bilmiyorum ama bu sene de cümle sıralaması sorusu hariç kalan 5 sorunun sübjektif cevaplar içermesi yönünden o kadar da kolay olduğunu sanmıyorum. Forumda bulanan arkadaşların bi kısmı yazılan puanlara göre mülakata kesin kalacak gibi. Benim gibi olan ve biraz üstü puan bekleyen arkadaşların sayısı da az değil. Sonuç olarak burada bulanan arkadaşların hemen hepsi mülakata kalacak en azından mülakat bekleyecek durumda sınavda doğru cevap vermiş durumdalar. Burada yaklaşık 70 kişinin puanlaması var ve bi 30 kişilik grupta beyanda bulunmamış. Fikrimce bu kadar iyi yapıp mülakat bekleyen sayısı forum dışı anca 200 250 kişi kadardır. Umarım herkes kazanır. Herkese iyi günler -
@mehmetsy yoksa ben de yokum. Cunkü cok kibar sakin ve faydali bi arkadasimizdi. Bu tarz arkadaslarmz yasaklancaksa bi anlami kalmaz buralarin
-
@odaklan25 katılıyorum
-
@kaya06 hocam durumu yöneticilere mesaj ile bildirmenizi tavsiye ederim ayrıca. destekliyorum.
-
Hemen bildircem insallah
-
@kaya06 diger akadasin kalmasina birsey diyenem ancak sizin gitmenize destek verebilirkm cunku bugune kadar insanlari yanlis yorumlayip elestirdiniz haksizlik yaptiniz rica ediyorum gidin
-
Arkadaşlar benim de Türkçe hariç kesin emin olduğum 21 netim var.bunların haricinde özelleştirme idaresi Başkanlığı,serbest döviz kuru politikası,kamu tüzel kişiliği(hizm.yer.yönet. Diye cevap verilen soru),başkent merkez teşkilatı,aktif nüfus ve refah sorusunu da(sadece miktarı sorduğunu anladığımiçin)30 yapıp bıraktım.türkçe sorularına gelince bence o kadar da kolay değildi.en fazla 3 doğru gelir diye bekliyorum.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.bu arada burada yorum yapan kişilerin hepsi emek verip çalışan insanlar olduğu için mülakata katılmanızı canı gönülden isterim.
-
@nohutcununhilesi tesekkur ederim
-
@kaya06 rica ederim
-
@nohutcununhilesi ama gitmicem kusura bkma. Elestiri kotu bir sey mi hakaret saygiszlkk vs yoksa herkes serbest fikrini soylemekte. Mesela sizin beni elestirdiginiz gibi saygi duyulmali.
-
@orkaraca yani turkce haric 24 dogrunuz var hayirlisi olsun
-
@nohutcununhilesi nasıl kardeşim,anlamadığım için soruyorum sizce hangileri doğru gelebilir.