2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kaya06 siz gonderileri yanlis yorumlayip insanlari sizin anladiginiz sekilde yorunlamasi icin tesvik edip kisilere haksizlik yapip bunlara karsilik verilen cevaba da suclu oldugunuz icin cevap verememis birisiniz bunun neresi elestiri
-
@nohutcununhilesi bem sinava girmedim sizce bi mahsuru var mi
-
@nohutcununhilesi neye cevap verememisim mesela
-
@kamikaze ilettim kardesim
-
@orkaraca hocam serbest doviz kuru ile aktif nufus dogru baskenti bakanlik diye okudum kusuruma bakma zaten 21 dogrunuz varmis bu ikisiniee ekleyince 23 dogru yapar
-
@kaya06 sizin sinava girip girmemeniz beni alakadar etmez ayrica siz cok iyi biliyorsunuz neye cevap vermediginizi daha dogrusu veremediginizi
-
@nohutcununhilesi hatirlatir misin rica etsem
-
@kaya06 size rica ettim gruptan cikarmisiniz diye siz ricami grri cevirdiniz ben nedeb sizin ricanizi yerine getireyim ayrica uzatmanin duvari kirletmenin anlami yok sadece sizi gormek istemiyorum ne yazikki gormek zorunda kaliyorum uzgunum
-
@nohutcununhilesi canin sagolsun yeterince söz sahibisin galiba forumda etkileyici
-
Şu foruma yazan veya yazmayıp sadece takip eden pek çok insan var. Ve buradan ilk dört yüze girecek çok arkadaşımız olacaktır. Geleceğin mülki idare amirlerinin ortamına yakışmıyor bu muhabbetler.
-
@nohutcununhilesi iddiani ispatliyamicaksan lutfen boyle seyler yazma.
-
@nohutcununhilesi bana bunlari soylemek icin mi katildiniz foruma uyelik 1 saat olmus da
-
@kaya06 soyledigim tam da bu iste insanlsri gaza getir bu arkadas baya soz sahibi bunu elestirin gibi soylemlere gir en lyl bildigin sey
-
@nohutcununhilesi bi saat olmus uyeligin bana saydiriyosun kardesim hayrola
-
Crowding out (tam dışlama) yazdım doğru sayarlar mı acep.
-
@katipcelebi1234 bende tam engelleme(crowding out) yaptim.insallah Kabul olur.
-
@nohutcununhilesi soyledigin gibi olduysa ispatla cevap veremzsm haksizsam seni kirma ya da hakkinda bisey yazma ihtimalim yok cunku 1 saattir uyesin. Eger baska bi arkadasi kirdiysam forumda kalmak o arkadastan degerli degil ya cikarim elbette.
-
Burası özgür platform bazı arkadaşlar bazılarının yazdıklarını beğenmeyebilir fakat kimse kimseye çık diyemez
Yazdıklarını beğenmiyorsan okuma ya da saygı çerçevesinde cevap ver ama çık buradan demek yakışıksız ve de saygısız bir ifadedir
Herkese iyi günler -
@kaya06 nohutçunun hilesi yeni olabilir ancak nohutçunun pilavı vardı o arkadaş sanırım
-
Farkettm krdsm bakalim ne dicek ben kime ne demisim haksiz olarak.eger ispatlarsa ben de helallik ister cikarim