2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@onuktekin yazim iyidir elle yazarim hem calismis olurum ben de
-
@emirkym hocam elimizden gelen destegi veririz sorun degil sinav sonucu netlestikten sonra toparladigimiz notlar bu grup araciligi ile sizlere ulastirilacaktir muhtemelen
-
@onuktekin yeterki su dikta hoca ve grubun ogrenci kardeslerimizin kanini emmesini onleyelim
-
Herkesin en azından bir google drive hesabı var. Notlarını paylaşacak arkadaşlar driveye ya da başka bir bulut platforma yükleyip bağlantısını paylaşsın veya bana bağlantıyı mesaj atsın. Uygun mu?
-
@zeynepingunlugu belki osym de insafa gelir daha anlasilir soru sorar
-
Benim tavsiyem başka bir platforma taşımaktansa burada belki ayrı bir başlıkla devam etmek. Tabi orayı da dağıtmaya çalışmazlarsa:/ Yine de şu daha iyi diyenlerle istişare edelim. Ufaktan başlayalım soru hazırlamaya, sınav açıklanınca netleştiririz durumları.
-
@zeynepingunlugu hocam iyi bir katılımla bunu sağlayabiliriz buna inanıyorum. Vaktimizi cömertçe harcadığımız çok boş var. Bu çalışmayla o vakti verimli ve faydalı hale getirebiliriz.
-
@onuktekin kardesim bi sarti siniri olmali her uye kullanmamali malum yerlerden gelcek ulasacak tum sorulara sonra dagitcak olmaz boyle sey emek verilcek hakedenlere verilmeli
-
El yazısının paylaşımı için taratıp yada fotoğraf çekip pdf yapmak gerekiyor. Telefonda tinyscanner uygulamasını kullanıyorum bunun için. Başka uygulamalarda var. Bunları pdf.ye çevirmek için kullanabilirsiniz.
Flash kart yapmak için memrise ve anki uygulamalarını kullanabiliriz. Anki daha sade bir uygulama. -
@onuktekin yükleme konusundan pek anlamam yardımcı olursanız paylaşırım.
-
@odaklan25 Rica ederim.
-
@kaya06 tamam hocam o zaman burada paylaşmayın ben o konuyu halledicem. Buluta yükleyin gerisini hallederiz.
-
@onuktekin eyvallah kardesim sana zahmet veriyoruz hakkini helal et
-
@dolaylı-tümleç hocam elinizde pdf olarak bulunsun gerisi kolay. O konuda yardımcı olurum.
-
Bence sinavlar açıklandıktan sonra her arkadaş almak istediği kanunu alir. Doktorinsel konularda ise osymnin esas aldigi yazarlarin kutaplardan ilgili konular alinir boylece herkes kendi yaninda 10 gun icinde sorulari hazirlar boylece tek elde toplatilir. Diğer yandan diger arkadaşlar da sorulara iliskin olarak duzenlemeler yapar. Böylece mükemmel bir eser ortaya cikmis olur inşallah... ama tabiki takdir sizlerde.
-
Sermayeci Kaymakamlık sınav sömürücülerine karşı proleter ayaklanma başlamış. Güzel gelişme. Sizler donanımlı insanlarsınız kurslara para kaptırmayın. Vaktim olsa bu işin bedava kursunu açardım. Tebrik ederim.
-
Mahalli idareler ve idari teşkilat notumu gazi ünide sınav öncesi gülün içine saklamıştım sınav çıkışı bulamadım, almışlar.İşimize yarardı soru havuzunda, köy sandığı hariç soruda kaçırmadı sınavda notum ama artık elimde değil malesef.
-
@mehmed-kemal artik kurslara ve kitaplara para yok. Kendi alinterimizle ve emegimizle halletcez bu sorunu
-
@kaya06 Ben yürekten inanıyorum kardeşim. Bu işin çok güzel sonuç vereceğine
-
@mehmed-kemal guzel insanlardan guzel is cikar