2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@onuktekin kardesimin yükünü hafifletebilmek icin beni etiketleyip hangi dersten soru ve kisa notlar cikaracagini bana bildirsin ben de not aliyim. Daha kontrollu olsun isimiz aksamasin insallah.
-
@kaya06 @onuktekin gerçekten faydalı olmaya çalışan, koca yürekli insanlarsiniz. Allah gönlünüze göre, hakettiginiz meslekleri verir insallah.
İktisat ve Türkiye ekonomisi konusunda soru hazirlayarak ben de çalışmaya dahil olmaya çalışırım. Hele bi sınav aciklansin.
Cümleten İyi akşamlar... -
@göktürk sizin gibi güzel kardeslerimize faydamiz oluyorsa ne ala bizim icin saol kardesim
-
Arkadaslar hepimizin asagi yukari bi haftasi var sinav buyuk ihtimalle haftaya aciklanir hayirlisiyla. Bu bikac gunluk hazirligimiz yapip hangi dersten hazirlayacagimizi belirleyelim tabiki sizlere de uyarsa.
-
Benim gönlüm herkesin istediği konuda yardım etmesi. Burada gönüllü olduğumuz için. Şunu yapmak istiyorum diyen kim varsa o istediğini yapmalı.
Kanun,türkçe,tarih konuları özellikle wordden hazırlanması daha kullanışlı olur.
Diğer konularda el yazısı notları paylaşıp worde aktarmalıyız.100 sayfa olsa 10 kişi 10 ar sayfa yazar pdf yaparız.
Wordde olursa bunları bilgi kartları haline getirebiliriz. İnanın bunlar flash kart olunca iyiki yapmışız diyeceksiniz.
Ses kayıtları hazırlayabiliriz. Ses kayıtları çok faydalı oluyor.
Bunların tasnifi gerekecek. Not ve sorular ayrı ayrı tasniflecek.
Uygulamalar konusunda elimden geldiğince yardımcı olurum. Zaten basit uygulamalar sorun yaşamazsınız. -
@kaya06 sinav aciklandiktan sonra belirlemek daha saglik olur hocam cunku simdi baslayipta kazanamayip birakanlar olabilir siralamaya gore daha fazla caba harcamak isteyenlerde olabilir
-
@zeynepingunlugu aynen kardesim sadece kafamizda on hazirligini yapalim diye soyledim
-
@onuktekin 400 sayfaya yakin bi kitap olur ve iktisat konu anlatimi haric.
-
Bu işi yapacak arkadaşlara sesleniyorum bir başka platformdan gelecek trolluk yapacak, hocasının reklamını yapacak.sinav bittikten. Sonra gelip buradaki insanların moralini bozacak yok 30 yaptım diyip diğer grupta hocasının reklamını yapacak adamları bu çalışmadan mahrum edin.simdi herkes grup açıyor.sizde açın atıyorum tercihiniyap kaymakamlık grubu diye çalışmaya katılacak üyeler ve geriye dönük burada devamlı yazan kişileri alın...sinav sonunda basarinizi okumak bu başlığın 2018 versiyonunda keyif verecek.bunu ister test aşamasında böyle yapın yada kitap halinde yapın öyle herkesin anında bedavadan ulaşabileceği birşey olmasin
-
@yakupcemil bi şart veya aşama olabilir @onuktekin kardesimiz ilgileniyo ve gerektiginde @pareto_wilfredo kardesimizden de bi el atmasini isteriz insallah.
-
@zeynepingunlugu kim o
-
@josef44 isimleri bende kalsin hocam
-
Arkadaşlar merhaba, ben de anayasa ve idare hukuku mevzuatımı sizlerle paylaşmak istiyorum. İşbölümü yapılarak soru kaçırılmayacak özet notlar hazırlamanız dileğiyle...
Anayasa Hukuku
1- 2709 Sayılı Kanun - T.C. Anayasası
2- 3376 Sayılı Kanun - Anayasa Değiş. Halkoyuna Sunulması Hk. Kanun
3- 6216 Sayılı Kanun - Anayasa Mhk. Kuruluşu ve Yargılama Usulleri Hk. Kanun
4- 298 Sayılı Kanun - Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hk. Kanun
5- 2972 Sayılı Kanun - Mahalli İdareler ile Mahalle Muht. ve İht. Heyt. Seçimi Hk. Kanun
6- 2839 Sayılı Kanun - Milletvekili Seçimi Kanunu
7- 6271 Sayılı Kanun - Cumhurbaşkanı Seçimi Kanunu
8- 2820 Sayılı Kanun- Siyasi Partiler Kanunu
9- 2935 Sayılı Kanun - Olağanüstü Hal Kanunu
10- 3071 Sayılı Kanun - Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun
11- 4982 Sayılı Kanun - Bilgi Edinme Hakkı Kanunu
12- 3686 Sayılı Kanun- İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Kanunu
13- 6701 Sayılı Kanun - Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Kanunu
14- 6328 Sayılı Kanun - Kamu Denetçiliği Kurumu Kanunu
15- 2575 Sayılı Kanun- Danıştay Kanunu
16- 6987 Sayılı Kanun - Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kanunu( Kanunda Yüksek ifadesi kalkmamış ama Anayasaya göre artık HSK )
17- 5176 Sayılı Kanun- Kamu Görevlileri Etik Kurulması Hk...
18- 5326 Sayılı Kanun - Kabahatler Kanunu
19- 6325 Sayılı Kanun - Arabuluculuk Kanunu
20- 6458 Sayılı Kanun - Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanunu
21- TBMM İçtüzüğüİDARE HUKUKU
1-442 Sayılı Kanun - Köy Kanunu
2-5442 Sayılı Kanun - İl İdaresi Kanunu
3-5302 Sayılı Kanun - İl Özel İdaresi Kanunu
4- 5393 Sayılı Kanun- Belediye Kanunu
5- 5216 Sayılı Kanun - Büyükşehir Belediyesi Kanunu
5- 2464 Sayılı Kanun - Belediye Gelirleri Kanunu
6- 657 Sayılı Kanun - Devlet Memurları Kanunu
7- 3628 Sayılı Kanun - Mal Bildiriminde Bulunulması ...
8- 3996 Sayılı Kanun - Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli ...
9- 2886 Sayılı Kanun - Devlet İhale Kanunu
10- 4734 Sayılı Kanun - Kamu İhale Kanunu
11- 4735 Sayılı Kanun - Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu
12- 2942 Sayılı Kanun - Kamulaştırma Kanunu
13- 4046 Sayılı Kanun - Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun
14- 3402 Sayılı Kanun - Kadastro Kanunu
15- 3194 Sayılı Kanun - İmar Kanunu
16- 3621 Sayılı Kanun - Kıyı Kanunu
17- 5018 sayılı Kanun - Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu
18- 3046 Sayılı Kanun - Bakanlıkların Kuruluş ve Görev Esasları...
19- 3056 Sayılı Kanun - Başbakanlık Teşkilatı Hakkında ..Eksikler varsa tamamlarsınız arkadaşlar, türkçe hariç 19 kesin doğrum var. Dualarınızı bekliyorum
-
@josef44 ismin önemi yok ha Ahmet ha Mehmet
-
Sizlerden ricam aramizda olusan uhuvvetin bozulmasina sebep olcak seylerden uzak duralim ve gereksiz tartismalari ve art niyetlilerden uzak duralim bildiklerimizi beklemeden moderatorlere bildirelim.
-
@kaya06 katiliyorum
-
@birgaripyolcu dua ederiz kardesim tabiki
-
@zeynepingunlugu oyle sey olur mu lutfen aciklayin bir iddia ortaya attiniz
-
@josef44 hocam uzerinize mi alindiniz anlamadim
-
@zeynepingunlugu yok ben ogrenciyim zaten