2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Kutluay Kararlı twitterda böyle bir paylaşım yapmış, arefe derken bu hafta açıklanır iması mı? Yoksa alelade bir paylaşım mı? Ne anlayalım..
"Kaymakamlık sonuçlarının açıklanması arefesi..
Ayrı bi heyecan..
Kazanmasan ayrı dert..
Kazansan apayrı bi dert.." -
@öktem_ilteriş inşaallah açıklanır bu hafta ama önceki sınavları ölçü alsak açıklanmaması lazım
-
@öktem_ilteriş ben anlamadım burada üye olan herkes bunun farkında. Ucu açık bir yazı.bende sende biliyoruz ki açıklanma arefesindeyiz ya bu hafta yada öbür hafta...
Şöyle yazan varmı? Bu hafta açıklanacak. Yok tabi.
-
@öktem_ilteriş en son sözünü dikkate alacağın kişi olsun kardeşim.
-
@mfurkantuna kaçıncı sınav ve mülakat tecrüben kardeşim?
-
@öktem_ilteriş kardeşim bunun tahminini yapmak zor degil onceki iki sinav da 5. Hafta icinde veya sonunda aciklanmis. Boyle paylasimlar yapip ön planda kalmaya calisiyorlar. Bu hafta aciklansa bildim diyecekler haftaya aciklannca da arefesi demistim zaten diyecekler.
-
@fc-real-gdp önerilerin icin tesekkur ederz imkan olsaydi da bizimle olsaydin
-
Makamı güçlü kılmaktır asıl olan, Makamdan Güç Almak Değil..Hayırlı Sabahlar Yeni projenizde elimden geldiğince destek olmak isterim. Allah mahcup etmesin
-
@görünür-el 3.
-
@zeynepingunlugu en son ben atıldım. malum yayınevi harici kitap tavsiyesi yasak dediler bende eleştirdim pat atıldım.
-
Kaymakamlık sınavına 3. kez girişim
-
@onuktekin güzel fikir kardeşim. Üzerinde değerlendirme yapıp ne yapmamız gerek ne yapmamız gerek konuşalım
-
Gunaydin arkadaşlar... sınavın aciklanma arefesi olduğu dogru. En fazla 2 haftaya açıklanacak neticede. Açıklansın bir an evvel.yoksa ruyalar yuzunden kafayi yicem.Ruyamda yine sınavın açıklandığını gördüm. Bu defa 404. olmustum. Ya o ne büyük üzüntü arkadaş. Ruyada bile zor.401. Olacak olana Allah simdiden sabir versin:)
-
@butimar bende 1250.oldum rüyamda kaç gündür moralim bozuk
-
@kemoenes hahahaha cok iyi.ama 404 daha ağır be dostum.
-
Aman kardeşler rüya ile amel etmeyin. Hakikati mefruz aleminde harcamayın.
-
@onuktekin benim önerim sınav açıklandıktan sonra bu konuda en kısa sürede çalışma ekibi oluşturup net sayıyı belirlememiz.
-
@mehmed-kemal abi gün boyu ilk firsatta foruma bakıyorum.her birinizin yazdigi üzerinde ciddi ciddi düşünüyorum.psikoloji napsın bilinçaltı napsın.bu alemdeki kaygılar rüya alemini etkiliyor.
-
@kemoenes sinavin açıklanmasını beklemek en iyisi.ben arada yazdıklarınızı kaciriyorum.calisma grubunuzda beni de unutmayın.
-
ARKADAŞLAR GÜNAYDIN HEPİNİZE HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN ÖNCELİKLE RAHAT OLMAKTA FAYDA VAR ALLAH HEPİMİZ HAKKINDA EN GÜZELİNİ EN HAYIRLISINI YAZMIŞTIR İNANIYORUM Kİ BU FORUMDA EMEK VEREN BÜTÜN ARKADAŞLARIMIZ KAZANACAKTIR EMİN OLALIM RABBİM HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAKKIMIZDA PLANLAMIŞTIR SABREDELİM SABRIN SONU MUTLAKA SELAMET OLACAKTIR...