2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@mfurkantuna Türkiye 5'ten büyük dar çevrenizden çıkın ve insanlara çok güvenmeyin
-
@sofuoglu hocam sınavı geçip-geçmemek bana bağlı haklısınız fakat mülakatta komisyon karşısında mevzuat.gov ol yine de bir değerin yok, bunu mülakatta kalıp elenen arkadaşlar iyi bilir sadece sınavı ve ösym yi fazla ciddiye aldığımı düşündüm soruları görünce
-
@mfurkantuna gerçekten bariz kolay diyorsanız yüksek beklemeniz normal zaten. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
-
-
Sinavin cok yüksek kapatacagini düşünmüyorum. Birincisi sinava öylesine giren aday cok oldu bu sizi korkutmasın. Ikincisi sınav ilani ile sinav günü arasinda pek zaman yoktu. Üçüncüsü ramazan ayı yaz mevsimi ustune tatil ve özellikle de bayram tatili derken cogu kimse pek câlişamadi. Dördüncüsü Sinav kolay diyorsunuz ama bazi cevaplarin ne olabileceği konusunda hala emin değiliz. Evet kolay sorular vardi ama simav psikolojisini de unutmayin. Besincisi bizim forumdaki listede yanlis degilsem 60 ustu yazan 26 kisi vardi. Cevrenizdeki kisiler ile kiyaslayin artik. Benim sinava girdigim sinifta gizetmene sinav test mi klasik mi yanliş doğruyu goturuyor mu diye soran arkadas vardi.(dalga gecmek icin degil sinav sisteminden haberi olmadigini kastettim) tum bunlari düşünürsek cok yüksek kapatacagini zannetmiyorum. Hele ki gecen senenin ortalamaları da o kadar yüksek degil. Bu sene belki 23 olmaz ama 24 olur ama 26 27 28 cok uç rakamlar oyle olmasi aşırı derecde süpriz olur.
-
@görünür-el ben yüksek bekliyorum demedim.
-
@kamikaze doğrudur hocam hiç kimsenin inkar edemediği bir takım gerçeklikler de mevcut ama ona yönelik de adayın yapabileceği bir şey yok, kişi kendini en üst seviyede hazırlıyor;fakat, sistem farklı işliyor maalesef. İnşallah bu seferki mülakatta başarılı olur ve emeğinizin karşılığını alırsınız hocam
-
@bolulu Hocam sanki sizde önceden 26 üzeri denmiştiniz yanlış mı hatırlıyorum?
-
@politics06 Hocam Benim arkadaslarim ilandan once basladilar calismaya 26-27 netleri yok yuksek kaparacagini sanmiyorum
-
@bolulu kaymakamlık sınavından sonra başlıkta aktif oldum.listedeki arkadaşların neredeyse hiçbirine aşina değilim ama genel olarak başarılı kişiler olduğunu düşünüyorum.yani herkes yüksek yaptı gibi bir algı yanlış
-
@sofuoglu Allah razı olsun, herkes için temennimiz o hocam
-
@josef44 Benim çevremde de öyle bi grup var hocam, ilandan çok daha önce başlayan hatta derece için çabalayan ve sonuçlar dediğiniz gibi.. Umarım sadece düşük yapan kesim olarak azınlıkta değilizdir
-
@politics06 dogrudur demisliğim var ama bunun cok asiri supruz olacagini düşünüyorum şahsen. Bu nddenle revize ettim nedenlerini de açıkladım. Muamma sorular da mevcut bu nedenle böyle dedim.
-
@bolulu net 22 dogrum var muallaklar haric sansim olurmu ya
-
@oruçreis yani herkes mukkemmel yaptıysa bu sinav 80 den asagi inmez ama boyle birsey kaymakamlik sinavi tarihinde olmuş mudur bilmiyorum 60 kisilik alimsa 76 ile kapatmis test usulunde ki sorulara bile bakabilirsiniz duydugum kadariyla en yuksek 78 olmuş...
-
@kenan65 zor kenan ya bir dahaki sınava hazırlan dostum
-
@darısı-başımıza dostum 22 dogruyla 70i gecermiyim peki
-
@kenan65 belki geçebilirsin ama kazanmak için yeterli değil bence
-
@kenan65 guzel insan sen sınırdasın ne olacagi bilinmez. Sen sonraki sinava çalış he bu olursa mukemmel olur cok sevinirsin ama olmazsa en azindan nasip dersin uzulmezsin ama umut baglarsan olmazsa allah korusun cok uzlursun bunu iyi bil. Benim nice arkadaşlarım mulakatlardan sonra ne hale geldigini yani insan üzülüyor emek elbette ama diger gerçeği de görmek lazim.
-
@bolulu oyle tabi haklisin kardesim ama en azindan 70i gecsem iyiydi