2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Benim 28.5 dogrum var kardesim siz rahat olun
-
@zeynepingunlugu beni ozel kalemin yaparmisin:)
-
@kenan65 yok hocam seni kaymakam yapmayi dusunuyorum
-
@zeynepingunlugu allah senden razi olsun
-
@kenan65 senden de razi olsun Rabbim
-
@zeynepingunlugu biz cok gorduk 28-29 yapanlari umarim haklisinizdir
-
@josef44 yapar allahin izniyle niye yalan konussun ki
-
@josef44 sizin cok gormeniz benim yalan soyledigim anlamina gelmez ne kadar farkindasin bilmiyorum sinavin turkcesiz 21 ile kapatacagini soyledim objektif yorumumdur
-
@zeynepingunlugu ben size yalanci demedim
-
@josef44 ima ettiniz ama
-
@zeynepingunlugu isin dogrusu biraz az geldi 21
-
Arkadslr gereksiz bi sekilde gerilmeyin lutfen birbirmze saygili olalim lutfen
-
@josef44 turkceden ortalama 4 dogru gelse 25 dogruyla kapanacagi tahmininde bulundum bunun neresi az kardesim
-
şiiiştt arkadaşlar yakışmıyo ya
-
26,5 bile tehlikede gormeye basladim
-
@josef44 22 23 ile kapatacak bence
-
Arkadaşlar bahsettiğimiz çalışma için katkıda bulunacak arkadaşlar dropbox hesabı alıp mail adresinizi mesajlayabilir misiniz? Ortak çalışma grubu oluşturuyorum.En azından elimizde ki notları yavaş yavaş toplayalım.
-
@onuktekin Hocam bunu sınav açıklandıktan sonra yapsak daha iyi daha verimli olmaz mı?
-
Arkadaşlar şu kaçla kapatacağı muhabbetini fazla kafaya takmayın.Kim ne derse desin geçmiş senelerden pek farkı olmayacak.1 veya 2 soru en fazla değişir.Ama şuda bir gerçek 22-25 arası doğrusu olan arkadaşlar(bende bunlardanım) kendini her ihtimale hazırlasın.Tartışmasız 25 üstü yapanlar büyük ihtimalle mülakat görecek.
-
Biriniz 26 ya inmesinin bile zor oldugunu dusunursunuz biriniz 24 e bile iner dersiniz normal bi sey bu. Hepimizn bakis acisi ayni olsaydi guzellik neresnde olurdu bu dunyanin arkadaslar. Onemli olan kirmayalim birbirmzi. Bizi birlestircek ama ayristirmayacak hususlarda konusalm insallah.