2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@zeynepingunlugu 29 demiştim. Onu yine diyorum. 29 ilk 100. Lakin 27 den aşağı çok karışık. dağılımın grafiği elimizde yok. belki 25 üzerinde çok yılma olabilir. 26-25 buralarda arkadaşların yarım puanla 70-80 kişi fark açacağını düşünüyorum.
-
@kaya06 Teşekkür ederim teveccühün için kardeşim @zeynepingunlugu hocam şu an yavaş yavaş toplanırsak daha iyi olur.Soru hazırlamayıp sadece notlarını paylaşacak arkadaşlarımız yavaş yavaş yükleme yaparlar. Şimdiden çalışmaya başlayanlar ve başlayacaklar içinde bir çalışma grubu oluşur.Şöyle bir baktım sayımızın artması lazım.En azından ne olursa olsun gelecekleri görelim.
-
Arkadaşlar merhaba. Artık sınavın kaç netle kapatacağını düşünmeyelim. Bunu öğrenmek için sayılı günler kaldı.
Kendimiz için istediğimiz bir şeyi bir başka kardeşimiz için de isteyebilmeliyiz.
Örneğin; 400. olan kişi 401. olan kardeşinin durumunu görünce sevinebilecek mi?
En iyisi yarıştırıldığımız bu sistemde kimseyi kırmadan kardeşçe ve birbirimize değer katarak vakit geçirmek. Nihayetinde sadece 100 kişi alınacak.
401. olacak kardeşimizi(herkes için geçerli) şimdiden tebrik etmek isterim. Birbirimizin sevincini üzüntüsünü paylaşabilmeliyiz.
Hepiniz çok değerlisiniz ve bunun kıymetini bilerek geleceği inşa etmelisiniz. Her şeye rağmen Adaleti ve İyiliği ayakta tutmalıyız.
Hepiniz için dua ediyorum. Kardeşliğimiz daim olsun. -
@onuktekin hocam sınav açıklandıktan sonra yapalım benim şahsi fikrime göre. Her şey daha net olur ve çalışma grubu oluşturup kaç kişi ise iletişim halinde olunulur
-
Danıştayin sözlü mulakatlarin eşitlik ilkesine aykırı olduğu gerekçesiyle bir karar vermişti bizi etkiler mi bu karar?
-
@katipcelebi1234 Mümkün değil hocam:)
-
@politics06 Hocam resmi sonuçlar bir açıklansaydı inşallah mülakata girmek nasip olur hepimiz için içimiz rahat olsa da zaman zaman sıkıntı basıyor 23-24-25 net ile bu iş olsa sürekli sonuç sayfası sürekli forma baka baka artık içimiz hoş oldu dualarım bütün emek veren arkadaşlarımızın kazanması inşallah olursa ilk mülakat deneyimim olacak kaymakamlıkta hocam adı bile güzel oluyor mülakata gitmek Ankara yolları inşallah bizlere tekrar açılır rabbim hiçbirimizi utandırmasın emeklerimizin karşılığını alalım kardeşlerim...
-
@aliserdar-çetin Canı gönülden amin hocam, 24 diyenleri gördükçe umutlanıyoruz 26-27 dendikçe bi burukluk oluyor Allah mülakata kalabilmeyi nasip etsin.
-
@kemoenes insan umutsuz yaşayamaz.
-
@politics06 amin
-
Geçen seneyi anımsadım. Bi öncekinden daha kolaydı diyenler... En aşagı 27-8 vs havada uçuyordu.. Bazı arkadaşlar ÖSYM değilde kendi doğrularını baz alıyordu, 2 ay çalıştım sınav çoookkk golaydı yea diyordu.. Sınav yüksek kapatmadı ve bunu yazanlar (kolay diyenler) mahkemeye basvuracagımmmm haksızlık var şaibe var yazmaya başladı.. Dejavu oldum.
-
@görünür-el Hocam çok fazla söylenti var bilemiyoruz geçen sene 23-24 netle kapattığı doğru mu?
-
@politics06 doğru kardeşim
-
@mia105 Bu sene de öyle olmasını bekliyorsunuz sanırım hocam?
-
Geçen seneyi anımsadım. Bi öncekinden daha kolaydı diyenler... En aşagı 27-8 vs havada uçuyordu.. Bazı arkadaşlar ÖSYM değilde kendi doğrularını baz alıyordu, 2 ay çalıştım sınav çoookkk golaydı yea diyordu.. Sınav yüksek kapatmadı ve bunu yazanlar (kolay diyenler) mahkemeye basvuracagımmmm haksızlık var şaibe var yazmaya başladı.. Dejavu oldum.
-
@politics06 ben 24 diye hatırlıyorum. 25 yapan mülakata kaldı ona net eminim
-
@görünür-el Bu geçen sene için 25 di de mi, bu seneki öngörünüz değil
-
@politics06 kardeşim geçen sene 24 ile kapattı. Çünkü 25 yapan 350 bandı sıralaması vardı. Sınavı şöyle böyle abartanlara kulak asmamakla beraber bu yıl 24-26 bandını bekliyorum. 26 biraz yüksek gibi ama en kötü senaryo.
-
Yaklasik 10 gun icinde aciklanir ne kadar az kaldi
-
@politics06 yine 23-24 en fazla 25 ile kapatacaktır.