2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@kenan65 bu sinavda gecmezsen de birsey olmaz oyle bir caliş ki diger sinavda 85i geçesin...
-
@bolulu Anlıyorum hocam tabii açıklamışsınız da. Düşük kapatmasını bizim de gönlümüzden geçendir.
-
@bolulu oyle tabi ama 70 falan beni motive ederdi valla
-
@politics06 gecen seneye nazaran yuksek kapatabilir ama hakikaten 27 felan cok asiri olur bence. Hani kaba hesap 27×2.5=67.5 yani biraz ucuk oluyor birse standart sapmasi var bunun
-
@bolulu hocam zor.kamu hukukum iyidir son kpss de güzel derecelerim var ama yine de kaçıyor.benzeri durum diğer bilgili arkadaşlarında başına geldi.23-24 tahmini güncelliğini korusun
-
@kenan65 peki 70 i geçtin 470. Oldun misal 1 soruyla kacirdin uzukecek misin daha cok mu motive olacaksin?
-
@bolulu motive olucam
-
@kenan65 iyi hayırlısı diyeyim...
-
@bolulu gecermiyim
-
@kenan65 Kardesim 22 dogru ile benim tahminim 67 puan falan alırsın ama bu da seni motive etmeli belli ki cok istiyorsun bu mesleği.Bu heyecanını yitirme otur diğer sınava çalış emin ol zaman çok cabuk gececek ve diger sınavda cok cok iyi sonuc alacagina inanıyorum.
-
@oruçreis sinav esnansinda insanin basireti bağlanıyor, heyecan oluyor stres oluyor. Ben mesala secim cevresi sorusunda dedim ki ıstanbulun 3 seçim cevresi var dedim yazdim. Sonra sildim 4 yaptim. Ilce belediye sorusu ıçişleri bakani yapmiştim sonra denemedeki soru aklima geldi degistirdim. Hizmet yerinden yonetim mi kamu kurumlari mi dedim kendi kendime aciklama yaptım ama gittim kamu kurumlari yazdim. Imkb mi oib mi dedim gittim oib yaptım. Bu tarz seyler olabiliyor. Yani insanlik hali...
-
@kenan65 Allahtan başka kimse bilemez...
-
Hocam geçen sene 22 neti olan arkadaşlar kaç puan almış, bunu öğrenirsek daha sağlıklı bir tahmin olur @kenan65
-
@politics06 aynen kardesim valla cok iyi olur
-
@rhadamanthus haklisin kardesim
-
@bolulu aynen dostum allah buyuktur
-
@kenan65 güzel kardeşim. Çok samimi ve iyi niyetlisin. Senin başarılı olacağına eminim. Puanın kaç geleceği hiç önemli değil. Sonuçta ilk 1000 içinde olacağın kesin. Bu da demek oluyor ki sınava giren yaklaşık 14000 kişiyi geride bırakmışsın. Bu sınavda olmasa bile 3-5 ay sonraki sınavda kesin mülakattasın. Buna emin ol.
-
@mehmed-kemal insallah kardesim vallahi sinavda kendi kendime kaybettim sorularin cogunu degistirdim.. ve 1.5 aylik calismayla girdim sinava allah buyuktur.. guzel temennin icin tesekkurler allah herkesin gonlune gore versin
-
Turkcesiz 21 dogrusu olan bu sinavi kazanacak
-
@zeynepingunlugu siz oyle mi yaptiniz