2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Jakuppp tam insan hakları calısıcam bu yorum beni yıktı️bende cıkmısları göz gezdirerek okudum gözüme carpmamıstı demek dogruymus
-
a kadronun kitabını aldım arkadaslar nohutcu hocayla kıyaslayınca sanki cok yüzeysel gibi ancak bu kitap soruları tuttursa olay olur
-
@D.Drogba 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Kaymakam genelge yayinlayamaz. Ahmet nohutcunun buyuk yanlislarindan bir tanesinde budur.
http://www.korfez.gov.tr/grenci-kayitlarinin-yapilmasi-konusunda-kaymakamlik-genelgesi
-
Arkadaslar dün kas ın 2017 baskısını gördüm kitap öncekine göre kalın gibi geldi ancak sayfa numarasına bakamdım fırsatım olmadı sizce fark var mıdır ?
-
Kaymakam genelge çıkaramaz diyen arkadaşımız kitaplardan başını kaldırıp gerçek uygulamalara göz gezdirirse faydasına iş yapmış olur.
-
Sakin ve seviyeli olalım dostlar. Farklı bilgilerimiz olabilir. Yanlışlık varsa düzeltelim fakat daha sakin olalım.
-
Arkadaşlar pdf şeklinde elinde açık uçlu soru olan varsa atabilir mi ?
-
@fablo bugün gelicek bana gelince bilgi veririm
-
Arkadaşlar 2015 ve 2016 sınavları çıkmış sorularını düzenli bir şekilde nereden bulabiliriz?
-
@fablo ben de bugun temin ettim kitabı, kitap anayasa degisikligiyle guncellenmis, 6. baskıdan 15 tane fazla soru var, bunlar da mahalli idareler ile insan hakları kısımlarına eklenmiş.
-
@öktem_ilteriş kardeş 2016 baskısından çok mu farklı sorular değilmiş mi
-
@öktem_ilteriş Teşekkür ederim hocam
-
a kadro 141. sayfa 81. soru, gensoru ile alakalı olan soru. demiş ki; gensoru önergesi sonucunda düşürmeye karar verebilme................ çoğunluğunun.................... oyuyla mümkündür.
2. boşluğu cevap olarak gizli oy demiş fakat böyle bir durum ne anayasada ne de iç tüzükte var. anayasa ve iç tüzük gizli yapılacak oylamaları belirtmiş zaten. bu sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum, cevap açık oy olmalı. birde başbakanlık teşkilatı var bir sayfada, o sayfaya kamu düzenliği ve güvenliği müsteşarlığını da başbakanlığa bağlı kuruluş olarak göstermiş fakat 2014'te o kurum içişleri'ne tekrar bağlandı. -
@Kutyler kitap çok farklı değil kardeşim sorular aynı gorunuyor guncel degisiklikler islenmis kitaba
-
Burayı okuyunca şevk geliyor. Rakipler iş üstünde diyorum..
-
@kombassankoma soru bende 88. soru o boşluğa güvensizlik yazmışım, galiba onlarda yanlış yazmış gizli olmaması lazım dediğiniz gibi
-
Sinavda soruldugunda sen gercek uygulamalari yazarsin. Mesele bakanlik nasil kurulur derse kanun degilde kanun ve khk yazarsin...
-
@öktem_ilteriş ahmet hoca zaten kısa sürede değişikliğe gitmiyor biraz güncelleştirip yeniden basıyor genelde sizin söylediğinizde de aynı durum mevcut sanırım teşekkür ederim
-
@Kutyler 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar 2015 ve 2016 sınavları çıkmış sorularını düzenli bir şekilde nereden bulabiliriz?
Bir kez daha sorayım ne demişler isteyenin bir yüzü vermeyinin iki yüzü kara
-
@Kutyler https://i.hizliresim.com/kW7bAA.png
Önceki sayfalarda bu vardı hocam