2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Jakuppp Halk Bankasının kurulmasına dair karar 1933 yılında alınıyor,resmen kurulması ise 1938 yılı.
-
Arkadaşlar nasıl gidiyor çalışmalar ? Bitirdiniz mi konuları ? Bende konu eksiği çok 1 ay kaldı umut tükeniyor ama hayırlısı
-
@taromisaki9 Hocam ben benimkiler muhtemelen yetişir diyordum lakin ara verince baya körelmişim, büyük topları toparlamaya çalışırken insan hakları Tr ekonomisi daha olduğu gibi duruyor, tarih ve türkçe hak getire zaten
-
Konular bitmez. bitti diyenin gazını TBMM ictuzukten gelecek 1 soruya bakar ((: onun için sınavın yüzde ellisi çalışma diğer yüzde ellisi sınavdaki psikoloji.
-
Her sınav erkendir..
Ve ne kadar çalışırsan çalış konular hep eksiktir. -
@OseneBuSene aynen hocam sınav anındaki psikoloji çok önemli ,kafanin iyi olması lazım açık uçlu olduğu için sınav anında sorunun cevabinin aklına gelmeme ihtimali var.maarif kongresi son 5 dakikada aklıma gelmişti sinavda.
-
Arkadaşlar Bucaklar kaldırıldı mı hangi kararla vs kaldırıldı bilginiz var mı?
-
https:// www. instagram. com/p/BXP1ONQnomI/?taken-by=pratikkpss
-
@OseneBuSene Hocam takip edemedimde içtüzük değişiklikleri yürürlüğe girdi mi yoksa seçim dönemi mi girecek
-
@mg_ yürürlüğe girdi değişiklikler.
-
-
elinde not olan benle paylasabilir mi ? ozellikle insan hakları .içtüzük yürürlüğe girdi mi ? ayrıca seçim bölgesi çevresi değişmiş .87 olmuş deniyor. sınavda sorulursa cevap ne olacak ?
-
@osmanli_kalesi İnsan hakları ve kamu özgürlükleri aöf pdf şekli var isterseniz atabilirim
-
Arkadaslar bu 4T denemelerini. Ustunde 2016 sorularini yuzde 96 yakaladik fln diyor dogru mu bu
-
@Jakuppp 4T de o kadar soru var ki, 26 soru yakalamalari marifet degil bence 14 soruyu kacirmalari kötü
-
@namzet kitap bende var ama hangi üniteler dahil bilemedim. Hepsine mi çalışmak gerek yoksa belli ünitelere mi
-
Bende 4 t nin geçen sınav dönemindeki denemesi var yeni çıkan denemede soruların hepsi yenimidir üstadlar ne dersiniz sipariş vereyimi
-
@namzet atarsan memnun olurum . Çalıştığım için pdf iyi olacak. Emreemre067 @outlook. com teşekkür ederim . Şimdiden . Umarım mail vermek yasak değildir .
-
Hocam zahmet olmazsa bana da atabilir misiniz insan haklari kitabinin pdfsini
-
@Jakuppp vallaha bugun bende gördüm onu hatta almayı düşündüm iyi reklam tabi ne kadar doğru olduğu meçhul.