2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@demoklesinkılıcı soru kamu ihale kanununa göre geçici teminat oranını soruyordu bende hemen yüzde 30 u yapıştırdım yüzde 3 olduğunu öğrenincede kitabı çöpe atmıştım. Şu an 6. baskısı var kitabın orda yüzde 3 yazıyor benim önceki kitabım kaçıncı baskıydı hatırlamıyorum.
-
Arkadaşlar seçim çevresi 27 temmuz tarihli resmi gazete ile 87'ye çıkarıldı değil mi? (https ://www. instagram. com/pratikkpss/) Burada gördüm. Ancak 600 milletvekili için geçerli diyordu. O da 2019'da yapılacak seçimlerde. 550 mv için 85 bölge, 600 mv için 87 bölge olacak.
-
Ritmim yine düştü 2 gün ara vermistim şimdi artıramıyorum yazın çalışmak ne zor be
-
@Rorschach159 normaldir.hocam bende öyle
-
İnsan hakları ile beraber duraklama devrine girdim, hızlı başladım seyrek düşüyor şu an. Ben böyle sıkıcı ve rastgele çalıştığım başka bir ders hatırlamıyorum. 2 günümü verdim ama 1 aylık idare ve anayasa emeğim kayıplara karışmış gibi hissediyorum. şu 2 gün türkiye ekonomisinde kendime güzelce alt yapı hazırladıktan sonra anayasa idaremi 172616237. Kez tekrar edecem:) cağnım iktisat beni yanıltmaz diye fazla zaman ayırmıyorum ama bakalım kısfmet, yakmasa bari.
-
Ankara Kariyer'in acik uclu soru kitabı elime geçti arkadaşlar. Daha önce çözen var mı bilmiyorum. İdare kısmı hoşuma gitmedi değil. Anayasada cikma ihtimali pek olmayan sorular cok ama öğrenmek isteyenler olursa faydalı. Yani ne cok iyi ne cok kötü. Sinavdan önce faklılık olsun diye cozmek isteyen olursa faydalanabilir. Iktisada ve insan haklarina henüz bakmadim
-
sınava kac kişi basvurmus?
-
http:// www. tercihkitabevi. com/ kaymakamlik-konu-anlatimli-acik-uclu-sorular-a-kadro-egitim-kurumlari-2017-pmu10574
kullanan var mı arkadaşlar -
@muzlusut Mesajlarda biraz geriye dön kullanan arkadaşlar var
-
kesin teminat %6 iken geçici teminatın %30 olamayacağını pek düşünen olmamış herhalde
-
@FC-Real-GDP vallahi kardeşim sınava çalışacak pek vaktin olmayınca kitabın cevabına mahküm kalıyosun
-
@mehmedoglu umarım bu sınavda başarılı olursun.
-
@FC-Real-GDP Allah hak edene nasip etsin inşallah
-
Benim için çok çok önemli bi konu hakkında bilgi almak istiyorum. Benim tecilim bitti ve askerlik şubeye gidip durum belgesi aldım 1-30 eylül 2017 tarihleri arasında hazılık işlemlerinin başlatılması gerektiği yazıyor. yani normal şartlarda kasımda askerim. Fakat malumunuz önümüzde sınav ve mülakatlar var. En azından bir celp dönemi ertelemek istiyorum. Raporla erteletme durumu var diye duydum nasıl oluyor o hangi tarihlerde alsam olur herhangi bir aile hekiminden yada hastaneden alınsa olur mu. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun. Ortada aralıksız iki yıllık kpss emeği var çöp olsun istemiyorum
-
Arkadaşlar sınavda çıkarsa yasama dönemine dört mü beş mi diyeceğiz? Gece dersle boğuşmaktan mı nedendir bilinmez kafam karıştı.Acaba biri yardımcı olabilir mi? Meclis içtüzüğünde yasama dönemi beş yıldır diyor .Anayasada TBMM ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri beş yılda bir aynı günde yapılır değişikliği daha yürürlüğe girmedi diye biliyorum
-
@karamell sana sınavda zaten soruyu açıkça sorar. örneğin: 1982 anayasasına göre ..... nedir der, ya da şu sayılı kanuna göre bu nedir fln der. sen de ona göre cevaplarsın.
-
@Kaydı-Silinmiş teşekkür ederim
-
@mehmedoglu anladım:frowning2: kötü bir olay gerçekten kitap fena yanıltmış. @FC-Real-GDP sınav hazırlığı sınav anı vs.insanı öyle bir duruma getiriyorki insan beyni en olmayacağı bile bir kalıba oturtuyor işte yoksa haklısın.
-
Arkadaşlar sınav sonucuna göre askere gideceğim de tecili ekim gibi bozsam kasımda gidebilir miyim ?
-
@taromisaki9 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar sınav sonucuna göre askere gideceğim de tecili ekim gibi bozsam kasımda gidebilir miyim ?
Gidemezsin çünkü ben aralıkta bzodurdum beni haziranda askere aldılar . Belki benimki yoğun döneme denk gelmiş olabilir