2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Priss benimkide 2016 ama 6. Baskı fark var demek ki hangi soruları kasdettiğini göremiyorum
-
@mehmedoglu 4. Baskı olan illaki vardır bakalım
-
@demoklesinkılıcı geçici teminat %3, eğer şirket ihaleyi kazanırsa %3 u geri alıp %6 ödüyor
-
@Priss fotoğraf at istersen
-
@mehmedoglu arabadayım dostum birazdan atayım
-
Arkadaşlar 2016 sınavındaki Tüfe - enflasyon sorusunu bilen hatırlayan var mı? Ve tam olarak hangi konu içerisinde? Bulamadım.
-
@proteusay enflasyon konusunun içinde.
-
Selamaleyküm Arkadaşlar Az önce yazdım ama sanırım başka bir yere gitti yazım özürdileyerek tekrar yazıyorum. Tecrübeli arkadaşlara iki sorum olacak.
Ben aöf mezunuyum ama Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi alanında Yüksek lisans yapıyorum kaymakamlık sınavını kazanırsam yaptığım yüksek lisans mülakatta aöf açığımı kapatırmı acaba yoksa beni aöf mezunu olarakmı görürler komisyonda ?
İkinci bir sorumda sınavda diyelimki; Meclis başkan adaylıklarını 5 gün içinde bildirilmesi gerekiyor. bu soruya cevap olarak "5 gün" mü yazacağız yoksa "Beş gün" mü yazacağız. -
Arkadaşlar KHK kaymakamlik grubundaki eleman grubun ofansif orta sahasi gibi görünürken biz yazdiktan sonra iyice defansif moda burunmus. Gecen de diger arkadasinin anisina grupta sorular yaziyordu. Amcam tam kofti
Tarihten sorular yazdi o kadar gecen sene. Bi de paylasimlarinin sonuna sekiz tane unlem isareti koyuyor unutma diye
Birine themis diğerine kaymakamlik kampini oneriyor. Gecen sene sinav yapildiktan sonra grupta yazmis bende 27-28 kesin dogru var diye. O kadar yapan adamin 85 almasi lazim ama eleman 50 bile alamamis
En sonunda pinokyonun burnu uzamis uzamis ve sahis artik iyice hayalet gibi takilmaya baslamis grupta.
Gecen yil da kendini dersaneci etiketiyle takdim edip grupta Murat Kaymak gibi stratejiler yaziyordu admin. Ama tam firildak ya diger sahis onunla ilgili Faiz Paritesi sorusunu kardesim bitek yapmistir gibi yazdiginda diger sahsin kendisiyle makara yaptigini grupta herkes anlamis eleman anlamamis -
...........
-
@OseneBuSene @karasevda kardeşlerim o gruba geçen üye oldum. ancak siz neden burada eleştireceğinize orada açıkça isim isim yazmıyorsunuz. burada nick kullanıp ardına saklanmak da hoş değil . bir de ben o grupta çok gereksiz sorular görüyorum. keza ilk defa hazırlanıyorum ama sınav sorusu 40sa.girecek sayısı 20 bin gibi rakam konuşuluyorsa bence soruların cevapları kısa olur gibi. ayrıca soruları hatırlayanlar varsa özelden atabilirlerse sevinirim. iyi çalışmalar dilerim herkese.
-
@OseneBuSene içtüzük değişiminden soru gelir mi bu sınavda ?
-
Hocam ben bu sınava yetiştiremeyeceğim gelecek sınava hazırlanacağım. Kaynak almaya gittiğimde kaymakamlık kampına baktım birde ahmet nohutçunun kalınca anayasa ve idare hukuku kitaplarını gördüm acaba onlar kaymakamlık içinmiydi o kalın anayasa ve idare kitaplarınımı alayım yoksa kaymakamlık kampınımı
-
@bendjdikkat uzun vadede Themisten calışırsan cok iyi bir temelin olur kardeşim.
-
Arkadaslar birkac soru sormak istiyorum.
- Milli koruma kanunu mu milli koruNma kanunu mu?
- Aym uye sayisi suan icin 15 mi 17 mi ? Iki farkli ( ikisi de guncel ) kaynakta iki farkli bilgi var. Mesela birisi diyo ki aym genel kurul baskan veya baskanvekili baskanliginda 10 uye ile toplanir. Digeri 12 uye ile toplanir diyo. Hangisine itibar etmemiz gerekir ?
-
@magduriibfli kitapta milli koruma diye okudum . Diğer soru da da askeri üyelerin görev sureşi boyunca görevde kalacakları söylendi . Yani 17 kişi ama . Görev süreleri bitince 15 olarak devam edecekler dendi
-
@osmanli_kalesi bu saatten sonra Ösym ye zerrece güvenim yok hocam. Tutup nerde şaibeli soru var onu sorar, patlamayalim. Iyice emin olmak lazim
-
@magduriibfli haklısın ben bir de ilk kez gircem sınava
-
@magduriibfli HOcam
.1.Soru- 3780 sayılı Milli Korunma kanunudur o.
2. Sorunuzla ilgili de en güvenilir kaynak ANayasanın kendisidir. Size Anayasanın madde numarasıyla söyleyim ve orada ne yazıyorsa doğrusu odur. Okuyacağınız madde 149un ilk fıkrasıdır. -
Arkadaşlar Ahmet Nohutçu kaymakamlık kampı Türkiye de mahalli idareler kitabındaki testlerin cevap anahtarı yanlış mı yoksa ben mi çok yanlış yapıyorum?