2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@fablo kemal gözler'in temmuzda iki tane kitabı çıkmış insan haklarıyla ilgili. biri 368 diğeri 568 sayfa. halil kalabalık'a göre fiyatları da uygun. kitaplar ben de yok ama kemal kemal gözler'in kalitesini bilen bilir.
http:// www. hukukmarket. com/yazar/7069/kemal-gozler.html -
Arkadaşlar sınavın bayrama denk gelmesi sınav gününde bir değişikliğe neden olur mu?
-
@aycan tatil derken 5 Eylül salı iş başı.
-
@mg_ Dönememsiz nerde bakıyosunuz
-
@FC-Real-GDP Teşekkürlrr hocam bi bakiyim hemen
-
@magduriibfli değil pdfsi kitaptaki 300 çözümlü sorusunu gönderen olursa ben de duacı olurum kardeşim
-
@FC-Real-GDP hocam memura 10 gün oldu ya bayram tatili o durumu soruyorum. Olmadı mı yoksa
-
@aycan oldu da tatil bayramdan önceki hafta başlıyor 25 Ağustos cuma gününden sonra başlıyor.
-
@FC-Real-GDP kaymakamlık için işimize yarar mı ne dersiniz inceleyen var mı kitabı yada konularına falan baktığında bu işe yarar diyebilecek tecrübeli bi arkadaş varmı
-
@fablo Hocam R. Gürbüz Kamp bide mevzuat
-
ÇA-LI-ŞA-MI-YO-RUM, midem bulanıyor baktıkça. 5 dk telefon, 2 dk kitap, 50 dk bilgisayar sonra yine telefon. zaten işler de yoğun. havlu atmaya çok musaitim.
-
@kombassankoma yanlış mı hecelemişsin :)) şaka bir yana kardeşte hepimiz pert olduk sıcaktan..dolu doku çalışanı tebrik etmek lazım
-
@taromisaki9 ahahh düzelttim:) gerçekten öyle, güzel bir yağmur yağdı burada ama bu sefer de melankoli ağır bastı, hava kapalı ben bu havalarda çalışmayı bırakırım:/ valla ben kapı gıcırtısına çalışmayı bırakacak durumdayım ya zaten neyse.
-
benim sıcaklardan yana sıkıntım pek yok lakin fazla konu yok. aynı şeyleri sürekli tekrar etmekten kusasım geldi. piyasada kaymakamlık için yeterli soru kitabı da yok o yüzden habire tekrar.
-
@FC-Real-GDP habire tekrar yapıp şikayetçi olma dostum ya biz de bi bitsede tekrara zaman kalsa diyoruz :))
-
Bende çalışamayanlar kervanındanım
-
Toplanın bi ay sonra bi çay içelim o zaman Ankarada :))
-
Şu askerlik işi olmasa çalışacağım bişeyler de devamlı aklıma geliyor sürekli şekilde YL kovalamaktan da gına geldi aptal üniversitelerin aptal sistemleri telefonlara bakmayan öğrenci işleri... Ne zaman düzelecek bizim ülkemizde bu sistemler
-
Arkadaslar KAS da bir soruya denk geldim.
THY Genel Mudurlugu Sayistay tarafindan denetlenir denmis.Bildigim kadariyla THY Varlik Fonuna aktarildi.Denetimi Sayistay tarafindan mi yapilir? -
Arkadaşlar hepinize kolay gelsin. Bir sorum olacaktı : Acaba Anayasanın geçici maddelerinden soru gelir mi ya da bu maddeleri de çalışan arkadaşlarımız var mı? Teşekkürler