2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaslar iyi akşamlar..2017 kas kitabı yeni anayasa değişikliklerine göre mi hazırlanmış bilgisi olan var mi
-
@John-Rawls tesekkur ederim
-
@reagan evet
-
Osmanlı dönemi ilk parası 1840 mi 1843 mü arkadaslar️
-
@fablo Osmanlı ekonomisinden sorumlu muyuz
-
@FC-Real-GDP sorarsalar diye calsıyorum bende ama bilgim yok suan siz böyle söyleyince kendimi cok salak hissettim
-
@fablo Yasin Çobanın kitabında 1843 ilk kağıt para "kaimei mutebere" olarak belirtilmiş hocam.
-
@fablo estağfurullah fazla bilginin zararı yok.
-
Arkadaslar insan haklari ve esitlik kurumu bio mu ? Basbakanlikla iliskili yaziyo. Iliskili olanlar ust kurul diye biliyorum. Ancak bio lar listesinde insan haklari ve esitlik kurumu yok. Bilgisi olan var mi ?
-
@magduriibfli ilişkili olmasına rağmen üst kurul olarak sayılmıyor. 5018'De de özel bütçeli kuruluşlar arasında gösteriliyor.
-
@kombassankoma sagolasin hocam
-
@magduriibfli Sagolasın hocam
-
Arkadaşlar elimde kas 2016 kasım deneme sınavı var sizce yenisini almak gerekir mi bunda değişiklik çok mu
-
@Priss en son çıkan kasım 2016 baskısı zaten. yeni baskısı çıkmadı deneme kitabının. güncel olmayan bir kitabı çalışmanı tavsiye etmem, kafanı daha çok karıştırır.
-
Arkadaşlar tufan sametin iki tane kitabı görünüyo kitap yurdunda hangisini alıcam resmini atarmısınız
-
@bendjdikkat 2017 basımı çıkmış kardeşim savaş yayınlarında görmüştüm alırsan onu al , hatam yoksa beyaz kapaklı.
-
@Semihylc Sağolasın dostum hysteresıs tr ekonmisi ders notları şimdi gördüm
-
Halil kalabalık insan hakları kitabını kullanan arkadas var mı ? Cıkamıyorum insan haklarınin içinden öneriri misiniz nu kitabı 60 lira fiyatı var ️
-
Tufan samet tr ekon pdf var mi arkadaslar ?
-
@fablo hocam 600 sayfa kitab karmaşık biraz hızlı dönerim diyorsan yine de alma