2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Bari şubatta gitseydik kardeş ne yaptın öyle :))
-
@taromisaki9 kasımda gitmen için eylül sonuna kadar bozdurman gerekir tecili muhtemelen
-
@mehmedoglu şubatta düşünüyorumda sınav sonucu belirleyecek.kötü geçerse hemen bozdurcam tecili.şubatta gidebilir miyim o şekilde bunu merak ettim
-
@taromisaki9 kasımda gitmek istersen eylül ayının sonuna kadar tecili bozdurman gerekir onun dışında istediğin zaman gidersin zaten
-
@mehmedoglu eyvallah kardeşim
-
Arkadaşlar Kamu mali yönetimi ve kontrol kanunu sınav konularına dahil mi?
-
@proteusay şu kanunlar dahil ya da şunlar dahil değildir diye bir listesi yok ancak 5018 önemli bir kanundur, ona da çalışın derim.
-
arkadaslar bu sınav için kısa güzel hangi iktisat kaynagını önerirsiniz
-
Kütüphanede bu sınava çalışan hemen herkesin masasında A Kadronun kitabı var, ins bu teveccühün karşılığını verir..
-
Arkadaşlar khk kaymakamlık grubunda, 105.dönem kaymakam adaylığına hak kazanmış bir üstad, kendi notlarını( insan hakları,tarih,Türkiye ekonomisi) pdf şeklinde paylaşmış dileyen o gruba girip edinebilir, faydalı olabileceği kanaatindeyim.
-
@sofuoglu 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
khk kaymakamlık
Grup linkini atabilir misin hocam zahmet olmazsa
-
@Bireysel-başvuru https:// www. facebook. com/groups/141080199629301/
-
@sofuoglu hocam ulaşılamıyor diyor
-
Hocam gruba üye olmadığınızdandır,direk grubunun üstündeki linki aktardım, pdf'ler buradan atılabiliyorsa buradan ben atarım ama bildiğim kadarıyla atılmıyor, ben biraz inceledim faydalı olabilecek notlar
-
@sofuoglu tamamdır hocam atılabiliyorsa beklerim yoksa canınız sağolsun.
-
@Kaydı-Silinmiş Yani her yerden her konu çıkabilir. İşimiz zor öyleyse. Çok fazla konu var. Devreleri yakmaya devam öyleyse. İyi çalışmalar.
-
İşin güzel yanı burada konuştuğumuz arkadaşlardan bazıları ileride kaymakam olacaklar. Sizinle konuşmak güzel.
Kimler atanırsa görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını temenni ediyorum. Başka bir vatanımız yok, gidecek yerimiz de yok. Toplumu birlik ve bütünlük içerisinde yaşatacak, geliştirecek şekilde o makamı en iyi şekilde kullanmanızı diliyorum ve rica ediyorum. İyi çalışmalar herkese.. -
Dostlar 2016 basım kas açık uçlu sorularda sayfa 413'de 188 189 sorular yanlış mı? İnsan hakları kurulu diyor ama o insan hakları ve eşitlik kurulu olmadı mı? Cevaplar da garip.
-
@Priss üstad kaçıncı baskı kitap bende 6. Baskı var 413. sayfada o sorular yok
-
@mehmedoglu 4. Baskı dostum