2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@OseneBuSene 60 sayfaya yakın fark var bende aynısını düşünüyordum yeni basım olan 545 sayfa
-
@Semihylc simdi kitabi bastan sona tarayip bulayim diyorum cikan sorularida üseniyorum
-
@Jakuppp Hhahah benimde nedense inanasım gelmiyoryuzde 96 yerine yüzde yuz yazsa şüphelenmeyecektim
-
@Jakuppp Doğrudur belkide binlerce soru soruyorlar illaki bilmişlerdir soru bankası alıcam , deneme alıp alsam mı diye kararsız kaldım
-
@genclerbirlikli Ben de ilk girenlerdenim içerik hakkında pek bilgim yok insan hakları konusunda. Sayfanın önceki yorumlarında tavsiyeler üzerine aöf ü seçtim.
-
Yanlız deneme soruları son sınava gore ağırdı bence
-
@bolulu e mail inizi yazabilir misiniz?
-
@namzet çok teşekkür ederim . geldi . başarılar dilerim .
-
@Jakuppp Geçen sene de yüzde seksen tutturduk diyorlardı inandım aldım,1 tane bağlı kuruluş sorusu çıktı.Yüzde 96 tutturduk demesi hikaye,adamlar gözümüzün içine baka baka yalan söylüyor kitap satmak için.
-
@Dolaylı-tümleç Hocam tutturma işi söyle ona benzeyen soru, cevap vs varsa onlarda sayılıyor. İlk sınavda dedikleri doğru baya tutturdular ama ikinci sınavda o kadar değil.
-
Sizce kas açık uçlu soruların zorluk derecesi nasıl? ilk çözmede ben bu halde sınava girersem sıfır çekerim hissi oluşturdu mu?
-
@Priss oluşturabilir üstad, ben bıçakla kitabı ikiye bölmüştüm, cevapları önüme koydum hızlı hızlı yazarak devam ettim. Soruları yapamıyorum diye kafaya takmaya gerek yok sınavda öyle olmuyo.
-
@mehmedoglu Eyvallah dostum
-
@mehmedoglu nasil gecti hocam sinaviniz merak ettim
-
@Jakuppp sınava ssdece idare hukuku ve kas ı çalışarak girmiştim mecburiyetten dokayı ona rağmen yinede kötü değildi iki üç soru ile dışarda kaldım diyebilirim. Kas daki kamu ihale kanunu %3 hatasından dolayı bi sorumda ordan gitti. Kazanmayı beklemiyodum zaten ama sınavın yapılabilirliğini görmek açısından iyi bi tecrübe oldu.
-
@mehmedoglu tecrube cok onemli hocam boyle buyuk sinavlarda iyi bir tecrube edinmissinizdir
-
Arkadaslar yeni kas mi yoksa kas 12deneme mi alayim, birde suan itibariyle fetihname kullanlar var mi varsa nasil ?
-
@mehmedoglu forumda kaç kişiden duydum bu %3 sorusu baya kişiyi yakmış,sorunun tamamını hatırlıyor musunuz kanuna meraktan hızlıca baktım bir %6 gördüm ama?
-
@Semihylc eğer sipariş vermediysen a kadronun kitabını öneririm genel olarak çok iyi bir kitap. Hür yayınlarının kitabı yaklaşık 500 syf ve yarısı iktisat. Anayasa ve idareden yaklaşık 350 soru falan var. Türkçe ve inkılap olması avantaj. Fiyatı da uygun. Çok birşey beklememekle birlikte pişman olmazsın.
-
@ouzakbas eyv kardeşim öneriler için.Fakat konu anlatımlı kitaplarım mevcut o yüzden a kadroya para verirsem boşuna gider . KAS açık uçlu soru bankasında 1500 soru mevcut fakat , türkçe,tarih ve iktisat yok .İktisatı ayrı olarak alsam diyorum oda 20 tl civarı . 54 tl ediyor 2 kitap . deneme alıp almama konusunda kararsız kaldım .