2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@Kaydı-Silinmiş daha önce kaymakamlık sınavına girmedim ama kitap var bende. kitabi ilk aldığımda bi göz atmıştım fena kitaba benzemiyordu. lakin soruları çözüp kitabi bitirince işe yaramaz bi kitap olduğunu anladım. çok vasat bi kitap.
-
Bı kazanan eğitimde arkadaş sen kazanamassin sende o ışık yok dedi .boşa kürek çekiyorsun dedi ikinci defa giricem 59 aldım gecenkinden Gayet iyi çalışan bı insanım .bütün moralim bozuldu . atandıktan sonra niye değişiyor insanlar anlamıyorum .
-
@siyasetbilimci kardeşim bazı insanlar kendileri sürekli ileri giderlerken başkalarının da tam tersine gerilemesini arzu ederler. Sen sakın yılmayasın. O kendini bir halt zanneden arkadaşına en güzel cevap ışığını tüm sevdiklerine yansıtmak olur güzel kardeşim. Allah yar ve yardımcın olsun..
-
@siyasetbilimci öyle motive etmeye çalışıyor belki seni.
-
@onuktekin hocam baskent kariyerin kitabini nereden temin edebiliriz ? Net.e baktim bulamadim..
-
@magduriibfli indekskitap. com da satılıyor hocam. http:// www. indekskitap. com/arama/başkent%20kariyer
-
@onuktekin hür yayınlarının kitabı gibi değildir umarım önerir misiniz kitabı
-
Arkadaslar, il ozel idaresi kanununun il encumeni basliginda ; vergi resim ve harclar disinda kalan ve miktari besmilyar Turk lirasina kadar olan ihtilaflarin sulhen halline karar vermek yaziyo. Burdaki 5 milyar eski parayla mi yoksa 5.000 Tl den mi bahsediyoruz ?
-
@siyasetbilimci sağır kaplumbağa misali duymayacaksın kimseyi
-
@magduriibfli bunu bende merak ettim hocam Ahmet Nohutçuda denk geldim bende.
-
@luthor yeni parayla 5 milyar olmasi bana biraz zayif bi ihtimal gibi geldi. Çok uçuk bi rakam çünkü. Ama kanunda oyle yaziyo. Arada kaldim
-
@magduriibfli Ben 5000 tl olarak not aldım aynı sebepten dolayı.Bilen biri yardımcı olsa iyi olur.
-
@onuktekin bu siteden alınca hemen yolluyorlar mı?
bazı sitelerden alanlar 1 hafta bekletilmiş de -
@luthor eski para ile 5 milyar ı kastediyor. kanunun güncellenmesi gerekiyor. ama kanuna göre soracakları için kanunda ne yazarsa onu kabul ediyorlar.
ancak ösym böyle ikilemde bırakacak tarzda soru sormaz. cevabı net kesin belli olan yerlerden gelir. -
@siyasetbilimci 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
Bı kazanan eğitimde arkadaş sen kazanamassin sende o ışık yok dedi .boşa kürek çekiyorsun dedi ikinci defa giricem 59 aldım gecenkinden Gayet iyi çalışan bı insanım .bütün moralim bozuldu . atandıktan sonra niye değişiyor insanlar anlamıyorum .
o hala arkadaşın mı ? eğer öyleyse sıkıntı onda değil sende kusura bakma
-
Hayır değil kardeş .arkadaşlığı bu sözler bitirdi
-
@Kaydı-Silinmiş Hocam ellerinde varsa gününde kargolarlar. Siz yine de arayıp sorun bence. Bugün alacaksanız eğer bugün kargoya verilebilmesi için 5 yada 6'dan önce sipariş vermelisiniz. Saati tam bilmiyorum.Kitabı Bilal Hoca'nın dershanesi hazırladığı için öneriyorum.Bende sabah sipariş verdim 4T denemeleriyle birlikte.
@FC-Real-GDP Hür yayınları-Reşit Gürbüz-içerik olarak iyi bir konu anlatım kitabı. Başkent Kariyer'in bahsettiğim kitabıysa çözümlü soru bankası. Bu kitabı Bilal hoca ve ekibi hazırladı diye biliyorum.Onun dershanesinin kitabı. A Kadro'nu kitabını da inceledim beğendim açıkçası. Zaman kalırsa onuda alacağım. -
@siyasetbilimci hocam Allahtan başka kimse kimsenin nasibini bilemez. Sen var yoluna devam et ac kanunlarini tek tek oku nasip olmuşsa hak katında sana bu meslek degil arkadaşın 7 sulalesi de gelse hicbirsey gelmez elinden. Onun icin tam teslimiyet tam tevekkül tam çalışma. Strateji belli gerisi sende...
-
@onuktekin "Hür yayınları-Reşit Gürbüz-içerik olarak iyi bir konu anlatım kitabı." derken anlamadım tam. Reşit Gürbüz'ün kitabı kuram kitaptan çıkıyor ve bende yok. Hür yayınlarının kaymakamlık kitabi bende var ama işe yaramaz.
-
@FC-Real-GDP Hür yay. kahverengi bir idare hukuku kitabı var Reşit hocanın. Onu demiyor musunuz? http: //www. pegem. net/kitabevi/186496-Idare-Hukuku-Konu-Anlatimli-Acik-Uclu-Sorular-2016-kitabi.aspx