2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@onuktekin sınav sonucuna mutlaka itiraz ediniz ösym aksini iddia etmede meşhur unvanı var maalesef:(
-
Bir de foruma bir daha yazmamcı bir grup var. Hoşlarına gitmeyen bir şey yazıldığında hemen ani bir reaksiyon gösterip bir daha da bu foruma yazmam diyerek akılları sıra forum editörlerine aba altından mesaj gönderiyorlar. Yazsanız kime ne yazmasanız kime ne. Yazmayınca onlar hayatın duracağını sanıyorlar.
-
@oneday inşallah kabul edilir ben araya sivil yazmadığım için (kurumsal olmayan nüfus yazdım sadece) yanlış sayıyorum...
-
@onuktekin bu yazdıklarının hepsine bende varım sınavda komple dediklerin geldi aklıma şeklini de çizdim crowding-out(dışlama etkisi) yazdım cevaba da bir tane iktisat hocasına sordum tam dışlamaymış cevap yanlış sayıyorum dedim crowding-out yazman yeterli doğru sayabilirsin Dedi bakalım asıl ÖSYM neyi kabul edecek önemli olan o
-
@Sinav1453 kardeşim neden herkesle polemik peşindesin? Ne gerek var?
-
kardeşler mrb geçen sınavı küsüratla kaçıran birisi olarak bende yazıyım.
Ahmet hocanın cevaplarına göre imkb,2005 ve kurumsal olmayan sivil nufus benim cevaplarım hariç 22.5 doğrum var, bu netlere türkçeyi dahil etmedim. sanırım yine direkten döneceğim yada 2-3 puan farkla kaçacak :))
****geçen sene sınav sonrası eve geldiğimde ve iş yerinde küsüratla kaçar demiştim öyle de oldu. Bu senede aynı hissiyat var içimde tahminim 26,5 27,5 bandından kapatacağı yönünde. kimsenin moralini bozmak istemem ama Yüksek olur alçak olmaz kardeşlerim hiç sanmıyorum. -
@tayfuns06 Kardeşim moral bozdun bile
-
Negatif Dışsallık: Üretim veya tüketim yapanların 3. kişilere neden olduğu zararlardır. Örnek olarak, kurulan fabrikanın kimyasal atıklarının bölgede bulunan dereye akıtılmasından dolayı çevrede bulunan çocukların dereye girip hasta olması verilebilir.
-
@mehmetsy kardeşim hepimizin gönlünde o sıralamaya bi şekilde girmek var lakin sınav bi öncekine göre kolaydı şahsi kanaatim.
-
@kamikaze beni de ekleyebilirsiniz listeye 63,75 türkçe hariç.
-
@tayfuns06 Hocam sorulardan ziyade cevaplar sıkıntılıydı bence. Bakan-bakanlık, bakanlık merkez teşkilatı, iktisat sorularının bazıları ve imkb ciddi anlamda sıkıntılıydı diye düşünüyorum
-
@mehmetsy imkb ,2005, kurumsal olmayan sivil nufus dogru kabul görürse 25,5 net türkçe hariç. açık net olsun diye yazdım.
-
@mehmetsy 2017 Kaymakamlık Sınavı içinde söyledi:
@tayfuns06 Hocam sorulardan ziyade cevaplar sıkıntılıydı bence. Bakan-bakanlık, bakanlık merkez teşkilatı, iktisat sorularının bazıları ve imkb ciddi anlamda sıkıntılıydı diye düşünüyorum
bence cevap özlerine bakın arkadaşlar. kurum-kurul, bakanlık- içişleri bakanlığı doğru sayılacagını sanmıyorum. Bence işgücü sorusu için otorite kabul edilebilecek hocaların kitaplarında geçen tanımların hepsinin doğru kabul göreceği yönünde.
-
@tayfuns06 Hocam siz yapmışsınız ama forumlarda ve gruplarda sınava girenler arasında bu konular üzerinde ciddi ihtilaf var
-
@tayfuns06 Hocam ben Cemal Arslana sordum orada cevap toplam işgücü değil, aktif nüfusmuş
-
@mehmetsy ben işgücü yapmadım zaten kurumsal olmayan sivil nüfus yazdım. bunuda yanlış kabul ettim. işgücü sorusu diye aklımda oldugundan işgücü dedim yanlış anlaşılmasın
-
20 gün sonra sonuçlar açıklanır, emek verenlerin karşılığını alması dileğiyle
-
16,5 alan 6 gkgy (Türkçe hariç) +3 türkçeyle desek 9gkgy
imkb,2005.k.o.s.nufus cevaplarım hariç. . 2,5 ile çarpıyosanız 56,25 ten ekleyin arkadaşlar türkçesiz. Alan puanıyla hesaplanıyorsa (0,4-0,6) bilen birisi hesaplayıp eklesin.
-
@mehmetsy Tahmini bir süre mi hocam yoksa önceki veriler ışığında mı 20 gün diye belirttiniz. Bugün 6 ekim de açıklanabileceğine yönelik tahminlerde bulunmuştu dostlar da ondan sormak istedim
-
İMKB ti anladıkta 2005 i neden doğru kabul etmiyorsunuz bitürlü anlamış değilim..