2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@ersagun "ümidi kırılan" diye bir ibare hatırlamıyorum ben hocam. İşsiz olup iş aramayanlar şeklinde sorulduğunu düşünüyorum.
-
@tayfuns06 hocam sizin 2005 doğrudur direk onu da ekleyin derim ancak bende kurumsal olmayan nüfus dediğim için eklemiyorum doğru sayısına ancak siz kurumsal olmayan sivil nüfus demişseniz onu da ekleyebilirsiniz.(bende sivil eksik) sizin 24,5 oluyor o şekilde değerlendirebilirsiniz. İMKB'yi bende saymıyorum imkb tartışmalı gibi Nasıl değerlendirilecek göreceğiz. 24,5 içinde alan17,5 sizi çok rahat 3 Türkçe gelmesi halinde mülakata taşıyacaktır.
-
@Göktürk
http://www.tuik.gov.tr/MicroVeri/Hia_2011/turkce/metaveri/tanim/index.html
Türkiye İstatistik Kurumunun sitesidir. Tanımlar yazıyor, herhalde buradaki tanımlarla çelişen ifadeler cevap olarak kabul edilmez. -
İktisat ve hukuk yüksek çoğunluk olmak üzere, "kabul ederlerci" Türkçede de "6/5" doğrular uçuşuyor.
Ekim ayından itibaren çerez stokuna başlayalım yorumlar keyif verecek . -
@bfroki inşallah dediğin gibi olur hocam. bi mülakat görelim hayırlısı ise de geçelim. vatana millete hayrımız dokunacaksa olsun inşallah. gönlümüzce olur umarım. dediginiz gibi olurda imkb de doğru cıkarsa sanırım mülakata sokar. ama bunlarda hata cıkar 22.5 de kalırsa zor hocam. bu arada 22.5 kesin net hatırladıgım dogrular ahmet hocaya göre tabi.
-
Buyrun guy sınav sorusu bunu doğru yapan kaymakamlıktakı soruyu da doğru yapmıştır. He hala iddialaşacak olan varsa Allah yolunu açık etsin
-
Arkadaşlar merhabalar uzun zamandır üye olmadan takip ediyordum,bir süredir giremedim fakat birşey farkettim grup şuanda sınava hazırlanan ve kafası karışık arkadaşlara hizmet etmekten çıkmış artık sınav geçti herkes sonucu beklesin eğer hata olduğunu düşünürsek ozaman itiraz edilebilir herkesin bu hakkı var. Benim düşüncem artık kaynak konusunda çalışma yöntemi konusunda yardımcı olmak için birşeyler yazılmalı. Ben ilk sorumu sorayım themis insan hakları ve demokratikleşme kitabı 2016 baskısı var bana bunu tavsiye edermisiniz çalışmak için bundan hazırlanan var mı?
-
@grkn Hocam o kitaptan mutlaka faydalanın lakin tek başına yetersiz yanında BM ve AB gibi oluşumları kanunlardan çalışın
-
@mehmetsy çok teşekkür ederim hocam. Peki kutluay kararlının insan hakları kitabı için ne diyorsunuz ?
-
............
-
@grkn O da çok iyidir bu ikisi+ kas ın insan hakları kısmı, insan hakları alanı için yeterli olur diye düşünüyorum
-
@mehmetsy çok teşekkür ederim hocam. Peki iktisat için tavsiyeleriz nelerdir nasıl çalışıyorsunuz herkes bişeyler yazsa bununla ilgili herkesin problemi vardır diye düşünüyorum.
-
@Sinav1453 iktisat sorularını incelerseniz görüceksiniz isterseniz gelim yeriniZede linke tıklayım.
-
@grkn Tufan Samet ve Yüksel Bilgili en iyi yazarlar iktisat alanında, ama hocam hukuka ağırlık vermenizi tavsiye ederim ondan net artırmanız daha mümkün. İktisat ve Tr ekonomisi en çok eleme yapılan alanlar
-
.........
-
........
-
@mehmetsy evet hocam kesinlikle öyle yapılmalı bilgiler için teşekkür ediyorum sağolun.
-
@turgi guy olanlardan ne ustunlugun var
-
@mmüfettiş alternatif cevaplar olacaktır diyorum zaten hocam. bu soruda katı olamazlar. sizin ne demek istediğinizi anlamadım. kurumsal olmayan nüfus harici kabul edilmez mi diyorsunuz?
-
2015 yılında sınavı kazanıp kaymakam adayı olan bir arkadaşım ile konuştum dönem arkadaşlarından biri sayıştay denetçiliğini kazanmış bırakıp gidecek diyor aynı durumda olan 2 kişi daha varmış