2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Selamlar, gecen seneden tecrübeli bir kardesiniz olarak sınavın türkçe dahil 26 ile kapatacağını düşünüyorum. Nüfus sorusunun guy sınavında birebir sorulması, şahsi incelemelerim ve bilgime dayanarak (yaş aralığı belirtilmemesi nedeniyle sivil nüfus yazılmasına gerek yok) direk KURUMSAL OLMAYAN NÜFUS olduğuna sahşım adına eminim doğru kabul ediyorum, son soruyu ise KLASİK DURUM dedim doğru olduğuna inansamda temkinli olmak adına doğrularıma eklemedim. Bekleyip göreceğiz.
-
@luthor calismak istemeyenler iradi issiz hocam onu da goz onune alalim
-
@josef44 iradi işsizlik farklı bir kavram.İradi işsiz mevcut ücret koşullarında iş olanağı olmasına rağmen çalışmak istemeyenler.Yani kendi isteğiyle çalışmayanlar.Soruda çalışmak istemeyen değil iş aramayan veya iş aramaktan vazgeçmiş olan tarzında bir ifade vardı.
-
https://vsback.com/aktif-nufus
Yazının sonundaki gücenmiş işçi ibaresine önem arz ediyorum. -
@luthor soruda calismak istemeyenler vardi emin gibiyim ama neyse top osym de
-
@kenan65 malesef 27
-
@kd6 cevap :tam dışlama etkisidir
-
@josef44 Eğer öyleyse iş değişir.
-
@metehan209209 dışlama etkisinin de doğru kabul edileceğini düşünüyorum.
-
@luthor ben de oyle diyorum is aramayanlarsa kurumsal diyorum
-
@kd6 kurumsal olmayan nüfus sorusunu doğru saydığınızda kaç Türkçesiz ?
-
@josef44 arkadaşlar sorunun aynısı 4T denemelerinde vardı foto Nasıl ekleniyor bilmiyorum burda iktisatı da Yüksel bilgili hazırlıyor denemenin birebir aynısı kurumsal olmayan sivil nüfus olarak almıştı dediğimiz gibi son söz ÖSYM'de göreceğiz ama iş aramayanlar vardı soruda kesin.
-
Gençler bırakın şimdi işgücünü dışlamayı
En son kaçta kapatır Ne diyorsunuz
Ben 26 doğru yapan kalır diyorum.Temmenimiz 24 tür -
Hayal kurmayın gençler kendinizi herzaman herşeye hazırlıklı durumda bekletin. Burdaki birçok arkadaş elinden geleni yaptı yorumlara bakıyorum sürekli aynı şeyler de yok şu doğrumu kaçta kapatır vs vs. Bnde geçen yıl girdim sınava gittim kağıdımı gördüm. Sorularınızın cevabını sonuç açıklanınca göreceksiniz hangi sorunun hangi cevabı olduğunu da kağıdını inceleyen arkadaşlardan öğreneceğiz hepimiz. Burdaki arkadaşların hepsi belli bir noktaya kadar yardımcı olabilir. Velhasıl herşey nasip kısmet. İnşallah en çok kim hakediyor ise kazanır.
-
Son olarak herkesin Merkezi Teşkilat ya da Bakanlık dediği o soru Genel Müdürlük olacak.Duyum sağlam.Hepinizin yanlış bir tek benim ki doğru
-
@bfroki Yüksel Bilgili kitabında da yetişkin nüfus diyor.
-
@dolaylı-tümleç boşver hocaları ösym nin cevapları önemli kardeşim. Bende gecen yıl o hocaların dediği şekilde yaptım ama kabul edilmedi 3 tane sorum.
-
@beratkarahanlı hangi sorulardı onlar ?
-
@dolaylı-tümleç tr ekonomisi un şeker pamuk türkiye sınai ve kalkınma bakanlığı iktisatta tüfe ile ilgili soru
-
Arkadaşlar sınavla ilgili diğer verilerin geçen yıla göre çok değişmediğini düşünüyordum ancak bu foruma yazılan mesaj sayısı ve okunma sayısını kıyasladığımızda geçen yıla göre yüzde yüzden fazla bir artış olmuş. Muhtemelen bu yıl umutlu adday sayısı daha fazla yada forumun popilaritesi bu yıl baya bi artmış.