2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@bf24 dahil
-
@oruçreis hocam bazı "hocalar" 27-28 doğru ile kapatacağına yönelik konuşuyorlardı. Cidden ben anlam veremiyorum onlara. Sınav dışarıdan bakıldığında kolay gözüküyor;fakat sınavın üzerinden 20 gün geçmesine rağmen üzerinde uzlaşılamayan epey bir soru mevcut iken nasıl bu tarz söylemlerde bulunuyorlar anlamak güç. Sizin belirttiğiniz aralıkta gelmesi de pek bir iyimser değil mi hocam bilemedim inşallah gelir ki o belirttiğiniz aralıkta kapatırsa, ben bile hiç aklımda yokken mülakata kalabilirim
-
@sofuoglu sizin kaç hocam
-
@oruçreis bu sorular eleme sorusu...bazıları, öğrencilerine İçişleri bakanligi kabul görür diyormuş.. güçlü ekonomiye geçişte esnek serbest de olur diyen kitap varmış.soruda açıkça güçlü ekonomiye geçiş programında diyor indirip bakma zahmetide yok hala hocaya sordum olur diyor.en ufak şeyde kanuna bak diyen adamlar programda yazılana değil kitaba bakıyor.eger ki birden fazla alternatif olur. Sınav bırak 28 i en az 30 u görür
-
@daywalkers inşallah beraber oluruz kardeşim mülakatta ancak o sorunun cevabı dışsallık çıkmayacak. Ben kartel yaptım Tabiki de kartel cevap diyemiyorum ama dışsallık hiç değil...
-
@sofuoglu öncelikle şunu belirtmek istiyorum.tahminim ne bazılarının umudunu yeşertmek ne de kendi doğru sayıma göre garantici davranmak.hocalara gelecek olursak kendileri sınavı yaşamadığından ve herkesin kendileri gibi bilgili olamayacağından dersteki başarılarını sınav tahminlerinde gösteremiyorlar
Ayrıca Anayasa bana göre cok basit sorulmuş ancak bazı bilgili arkadaşlarımızın dahi yanlışları var.benzer şekilde sınavın diğer bölümlerindeki kolay diyebileceğimiz sorularda da bu durum yaşanmış.kısaca ilk yazdığıma ek olarak bu durumlarda söz konusu olunca 27-28 tahmininde bulunmak cesaret ister.
-
@yakupcemil dediklerine harfiyen katılıyorum
-
merkez bankasinin kendi yayinlarinda dalgali kurun tanimi yapilirken /serbest/ diye ayrica belirtmisler zaten.guclu turkiyeye gecis programinda es anlamlisi yazilmamis diye israrla sadece dalgali dogru denmesini de cozemedim gitti.ordaki metne tamamen bagli kalinmadigi da bi gercek.merkez bankasi programdan hemen sonra asiri kur artisinda dovize mudahale etti.bazi ekonomistler de bunu yonetimli dalgali kur diye yorumladi.sabit kur cevabi disinda esnek/serbest/yonetimli esnek cevaplarini kabul etceklerini dusunuyorum.
-
@mehmed-kemal hocam bana da yardımcı olur musunuz
-
@hafi memnuniyetle kardeşim. elimden bi şey gelirse ne mutlu.
-
Hocam bu sene nasıl olur acaba halen muallaktayim turkcelerle beraber eğer 4 ya da 5 sorumu kabul ederse osym 25 26 soru yapıyor kaç soru ile yapan mülakata gider geçen yıldan farklı olur mu bu sene
-
Geçen sene tam olarak kaç soru yapan mülakata gitmiş
-
@aliserdar-çetin 23 le kapattığı söyleniyor
-
@yakupcemil iyide İçişleri Bakanlığı ile bakanı farklı tamam ama esnek serbest aynı bu nasıl kıyaslama , bakanlık bakan farklı diye aynı olan seyler neden farklı olsun zorla yanlıs sayamazsınız
-
@fablo kesinlikle öyle. Biri muadil olabilirken diğeri bambaşka biseyi temsil ediyor. Yanlış yerden benzetiyorlar. Esnek kabul edebilir arkadaşlar. Cunku aynı şey. Ayni politika. Ama bakanlık cevabı zaten kabul edilmemeli. Sinavda bile üzerinde baya düşündüm bakanlik miydi bakan miydi diye. Aynı şey olabileceği nasil düşünülür aklim almıyor. "Ha bakanlık ha bakan aynı şey" diyen varsa bu mesleği bi kez daha düşünsün.
-
@yakupcemil dalgalı esnek serbest kur arasındaki farkı açıklayabilir misiniz?
-
foruma yazan kişilerin bazılarının sınava girdiğini dahi düşünmüyorum. hatta sınava girme hakkına sahip fakültelerden bile mezun değildirler.
-
Turkcesiz 18 turkceyle 22 23 arasi kesin diger tartismali sorulari saymiyorum acaba olurmu diye dusunmuyo degilim
-
2006 yi saymiyorum dissalligi saymiyorum bakanlik teskilatini saymiyorum ozellestirme idaresi baskanligini saymiyorum 15 is gununu saymiorum
-
@kenan65 ah kenan ah kardeş inşaallah olur vallahi senden çok istiyorum şuan ama kendini yıpratmanın alemi yok tek bir seçeneğin olmasın otur kpss alan kısmından hazırlan birdaha ki kaymakamlık sınavı açılırsa ciddi bir şekilde hazırlan temelin sağlam görünüyor