2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Merhaba arkadaşlar.forum maşallah 30 lar 35 ler havada uçuyor bunun sebebi Türkçe sorularını doğru kabul etme 7 soruda alternatif cevapları doğru sayma.. siz psikolojik olarak "hocaaaa ole dedi, kitapta yaziiyooo" diye kendinizi rahatlatabilirsiniz. Kimler yanılmadi.sinav günü 2006 yazan hoca daha yorum yapmıyor .geçen sene de böyle ucuyorlardi bakıyorum o arkadaşlar şimdi de sınava girmişler şimdide kendilerini otorite görüp onlarda tilsima kapılıp kendi doğru sayılarına göre baraj açıyorlar geçen sene bu arkadaşlar bu söyledikleri doğru sayılarından kapar diyenleri linç ediyorlardı ne değişti ?
-
2015 yılında ki sınavda ilk 15'te yer alıp 2016 yılında ki sınavda mülakata kalamayan arkadaşım var. Demem odur ki geçen senelerde kazananların bu sınavda düşük yapmaları bu sınavın düşük kapatacağı anlamına gelmeyeceği gibi; bu forumdaki bazı arkadaşların türkçe hariç 27, 28 vb netlerinin olması da tek başına sınavın yüksek kapatacağı anlamına gelmez.
-
@mehmed-kemal hocam geçmiş sınavda birinci olan birisinin 31 doğru yapması bu sınavda 33 yapanın birinci olacağı göstermez. ben sizin doğrularınızı hesapladım. gkgy'yi 10 saydığınıza göre Türkçeden 4 doğrunuz var. en kötü ihtimalle 30,5 en iyi ihtimalle ise 34,5 doğrunuz var. yani en iyi ihtimali düşünürsek siz mi açık ara birinci olacaksınız.
-
@althusser kardeşim eğer dediğin gibi netlerin türkçesiz 23 ise sen mülakata hazırlan bence
-
Turkcesiz 22-23 yapmak lazim en az
-
@mehmetsy hoca kardeşim benim turkcesiz 21 dogrum var sence nasıl olur
-
@sofuoglu biraz çalışmaya ara verip izleyim dedim. Hakikaten çok duygulandım.Sonra öneriler çıktı tabi 1-1,5 saatir de isimsizleri izliyorum.Umarım günü
-
@josef44 kardeşim benim türkçesiz 21 dogrum var nasıl sence
-
@aliserdar-çetin olma ihtimali var ancak yigilma grubundasin kanimca soyle 22-23 biraz rahatlatir
-
@onuktekin İyi yapmışsınız hocam ümit ediyorum ki kaymakamlık sürecine başlayan arkadaşlarda şehit kaymakamımızdaki hizmet etme şuuru ile görevlerini ifa etmeleri, mevki ve makamın verdiği gücün tesiri altına girmemeleri yönünde.İsimsizler dizisine yönelik de methini duydum;fakat izlemek nasip olmadı.İlk fırsatta ben de bakmayı planlıyorum.
-
@josef44 teşekkür ederim kardeşim inşallah yığılma grubunda demek şansımin yine devam edeceği anlamına mı geliyor gönlümüze göre olsun
-
@sofuoglu İnşallah mesleğe girenler öyle olurlar.Allah o ağırlığı kaldıracak iman versin.Gittiğim gördüğüm yerlerde kibrinden,kaprislerinden dolayı sevilmeyen çok kaymakam gördüm ne yazık ki.
-
@darısı-başımıza dostum benim İMKB'yi çıkınca 23,5 Türkçesiz bugün de tedavül sorusunu irdelemeye başladılar kırpa kırpa 23.5 a inmişti zaten bütün tartışmalıları çıktığımda esnek kur hariç o kesin doğru en güvendiğim soruydu sınav esnasında da. 23.5 şu an imkbsiz Türkçesiz ama snin kadar emin olamıyorum. Mülakat için.
-
@onuktekin İnşallah hocam.Belirttiğiniz gibi azımsanmayacak kadar çok sayıda öyle kaymakamımız da var maalesef, inşallah yeni jenerasyonda yetişenler sizinde belirttiğiniz gibi o ağırlığı kaldırabilecek imana sahip olurlar ve hizmetlerini bu çizgide gerçekleştirirler.
-
@bfroki benimde Imkbsiz, Dişsallıksız ve Türkcesiz 23.5
-
@sofuoglu Yenilerde safitürk ağabey gibi olanlar çok çok az. çünkü eskiye nazaran t..... aldı başını gitti. düzen t..... haline geldi...
-
@bfroki emin ol kazanırsın kardeş imkb'de doğru olursa bu işi oldu say sen
-
Bence herkes tuŕkce dahil ham puanini hesaplasin [(alan×2.5×0.6+gk×2.5×0.4)×2] puanı 65 uzeri olan mulakata kalir. 60-64 arasi bence sinirda kalır.(kendi şahsi fikrimdir)
-
Gözlemlediğim kadarıyla ve kendi adıma sınavda dikkatten kaçan ve zorlayıcı sorular:
Köy sandığı
Tam dışlama etkisi
KVKK
İmar komisyonu
Hizmet yönünden yerinden yön.kuruluşları
Aktif nüfus
Bakanlık merkez teşkilatı
2005
Gizli-ödenti
1986 sorusuBu soruların çoğunda pek fazla alternatif cevaba yer verileceğini düşünmüyorum.2000 kadar kişi ciddi şekilde hazırlanmıştır ve türkçeden ortalama 4 net ve sonuç olarak sınav 23-24 bandında kapatır.
-
@oruçreis türkçe hariç 23 24 bandı mı? Dahil mi?