2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@taromisaki9 Dgs ile ilgili bir şey olabilir diye düşünüyorum
-
@luthor hocam bana da dissallik tanımını istedi gibi geliyor. Hatta ödenti diyerek olumsuz bir durumu işaret etti ve negatif dissallik yazmamızı istedi. Dissalik yazdığımız icin de kabul etmeyecek. Bu soru icin kafamdaki senaryo bu.
-
10 tane link açık şu an.
-
İki sebebe bağlı olarak sınav sonucu bugün açıklanabilir. Birincisi ÖSYM her sınav için performans artırma stratejisi uyguluyor. İlk açık uçlu sınav 37 günde İkincisi 33 günde açıklandı. Bunu daha da kısa sürede sonuçlandırmak niyetleri olabilir. İkinci sebepte yeni açılacak Kaymakamlık sınavının yakın bir tarih düşünülmesi. İkisinin çakışmadan sürdürülmesi istenebilir. Hayırlısı artık.
-
Bazen bir önceli duyuru için açılan fazla linkler olabiliyor. Sabah 3 tane boş link vardı. Onların bir önceki duyurudan kalmış olduğunu varsaysak dahi şu an 7 tane yeni link gelmiş durumda.
-
@mehmed-kemal katılımlada alakalı kardeşim.bazı arkadaşlar sınava gelmeyen olduğunu gözlemlemişti.Bir de sınavın hiçte kolay olmadığını gören adaylar uzak durdu.Örneğin çevremde önceki sınava öylesinede olsa giren iş güç mevki sahibi arkadaşların hiçbiri girmedi.Genele bir işaret olursa karılım düşer
-
@osaduman bende ihtimal vermiyorum. Geçen yıl ekimde yapıldı aralıkta açıkladı sınav
-
herkese günaydın. hayırlı cumalar. ben İstanbul üniversitesi iktisat 4. sınıf öğrencisiyim. bu 4 yıldır kafamda sürekli kaymakamlık var. bu sene de mezun oluyorum bu yüzden temel amaçlı sınava çalışmaya başladım. elimde şuan ahmet nohutçunun kaymakamlık kampı kitapları var. konuştuklarım bana hep nohutçuyu övdüler onu al dediler lakin bu forum sitesine baktığımda ahmet hocanın kitaplarından memnun olmayan bir sürü kişi var. şuan tercübesiz ve biraz da bu konu hakkında bilgisizim. siz tecrübeleri hanımefendiler beyefendiler bana biri yol gösterin Allah rızası için. konuları biliyorum dersleri falan ama neye hangilerine ağırlık vermem gerektiğini bilmiyorum. içerik olarak nelere daha çok kafa yormam gerek. ?? yardım edin lütfen:/
-
@ugur55 13408 den 15 kadar açık görünüyor. Duyuru ilan v.s den önce linkler açılır ve bu açılan linklere girdiğinizde tekrar ösym’nin anasayfasına yönlendirir. Şayet link açık değilse mesela 13418 hata ekranı karşınıza çıkar. İnşallah açıklanan veya duyurusu yapılan bizimle alakalıdır.
-
Erken açıklanması adına şöyle bir durum daha söz konusu. Artık birçok sınavın açık uçlu yapılması planlanıyor. Dolayısıyla sınavın seri bir şekilde okunması anlamında muhakkak ki ÖSYM yeni sistemler geliştirmiştir.
-
@muzlusut 17 aralıkta yapılıp 20 ocakta açıklandı. Az önce bir kardeşimizin dediği gibi her geçen sınav bu işi bira hızlandırıyorlar. Belki bugün belki haftaya kosmet artık
-
4 yeni boş link daha geldi.
-
@sinav1453 valla sizlere gıpta ediyorum. Ben ÖSYM de sınav takvimini zor bulurken linkleri nasıl anlıyorsunuz bilemedim gitti
-
@mehmed-kemal Yılların sınav tecrübesi :))
-
İnşallah bir an önce açıklanır fakat haftaya açıklanır diye düşünüyorum. Bir arkadaş yazmıştı 1000 yorum olmadan açıklanmaz diye 1000'e az kaldı neyseki. Bu arada benim de 17,5 alan 8 gk gy türkçesiz. Hayırlısı beklemeye devam. . .
-
@mehmed-kemal sesli güldüm :))
-
@sinav1453 linklerin nokta atışı yerini söyler misin kardeşim bulamıyorum halen
-
linkler coştu, birkaç ilan duyuru veya sonuç gelebilir. bakalım kaymakamlık sonucu gelecek mi, ama bu linkler alım sayısı 3-5 gün önce arttırılan hakimlik ilanı da olabilir
-
Nerden görüyoruz linkleri
-
@kemoenes http://www.osym.gov.tr/TR,13404/2017-yds-sonbahar-donemi-sinav-sonuclarinin-aciklanmasi-05102017.html
bu adreste 13404 yazan yeri 1 er arttırarak boş linklere ulaşılabilir. 1 arttırıp enter a bastığınızda bir ilan veya duyuru gelmeyip yine aynı sayfa geliyorsa veya eror vermiyorsa link boş demektir.