2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@satrab hocam o soru tam anlamiyla hiçbir cevabı karşılamıyor. Bizim burada bu soru için ve özellikle nüfus sorusu için tartışmamız anlamsız. Bana kalırsa hemen hemen hepimizin cevabı doğru ancak ösym neyi doğru sayar hiç bilmiyorum.
-
@onuktekin @kamikaze basta olmak uzere tum arkadaslara saygilarimi iletiyorum. Sinav aciklanana kadar olmicam buralarda. Pek faydali olamadigimi dusundugum icin. Sinav aciklndiktn sonra da kitap calismasi icin elimden geleni yapmaya hazirim. Gorusmek uzere... Hakkinizi helal edin...
-
sınav açıklanınca da galiba ösym bu sorunun cevabını yanlış aldı ne alakası var gibi sorular üzerinde tartışmalar devam edecek gibi şimdi sınavın açıklanmasını haftaya bugün için bekliyoruz ama ben bugüne kadar birçok sınava girdim hiçbiride beklediğim gün açıklanmadı. bence ösym yine şaşırtacak erken veya geç açıklayacak inşallah erken açıklar tabi, bi dahaki sınavın duyumunu alan arkadaşlar bu sınavın ne zaman açıklanacağı konusunda bi duyumları yok mu acaba.
-
Arkadaşlar merhaba bugün açıklanır mı sizce ne hissediyorsunuz ?
-
@satrab Hocam klasik bir örnek vardır; yol yapımı sebebiyle petrol ofisinin işlerinin aksaması negatif dışsallıktır diye. Eğer bu örnek doğruysa dışallık tanımı ödentikeride etkileyen bir durum
-
@osaduman Daha bir ay bile olmadı hocam bu hafta açıklanmaz diye düşünüyorum.
-
@politics06 bende bir ay geçtikten bir iki gün sonra açıklanır diye düşünüyorum ama ara ara bakmaktan kendimi alamıyorum. Umut işte..
-
@kemoenes Sanırım haftaya cuma açıklanır
-
@ugur55 bir dahaki sınav ne zaman olabilirmiş ?
-
@politics06 ösym’nin web sitesini kontrol ettim 3 link açık gözüküyor umarım onlar bizim içindir. Bir de geçen gün kutluay kararlı’nın “ kaymakamlık sınavının açıklanmasının arefesi” ifadesi insana acaba dedirtiyor.
-
@osaduman Hocam haklı olabilirsiniz lakin ösym dışında Kutluay hoca vesaire ne zaman açıklanacağını bilemez diye düşünüyorum, geçen sınavda sonuçlardan 10 dakika önce arayanlara bile ne zaman açıklanacağını bilmiyoruz demişler. Ben hocalardan ziyade linkçi arkadaşlara daha çok güveniyorum:)
-
günaydın arkadaşlar,
geçen sene 25. iş günü açıklandı bu sene de hemen hemen aynı sürede açıklanır.umarım ösym bizi şaşırtıp daha erken sürede açıklar.
hayırlı cumalar dilerim -
@mülkiyeli45
arkadaşım daha önceki sayfalarda konuşuluyordu ocak-mart arası sınav yapılabilir diye. oradan bakabilirsin.benim bi bilgim yok. -
@kamikaze 13 ekim cuma yüksek ihtimal.
-
@osaduman hangi linkler hocam ?
-
@politics06 bu hafta açıklanması büyük süpriz olur,bence çok düşük ihtimal
-
@osaduman
kardeşim bu link olayı nasıl oluyor, bilmediğimden soruyorum,13405/6/7 açık dediğin linkler herhalde. bugün onların kesin dolması mı gerekiyor mesela. yani herhangi bir duyuru falan yapmadan öncemi açıyorlar direk, yoksa her zaman zaten bi kaç link boşta bekletiliyor mu ? -
Arkadaşlar bu link işinden ben de anlamıyorum.3 tane açık var demiş arkadaş.Şu sıralar beklenen bir ilan ya da sonuç var mıydı ? 3 olması düşündürücü
-
@daywalkers eyvallah. cok istiyorum ınsaallah olur.
-
@paretowilfredo zeynepingunlugu fake hesap miymiş.hocam onu okudukça geriliyordum valla.