2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@yigitsan mübarek 1 saat once buraya katılmışsum hadi yenisin 1 saatte ancak burayi cozersin ne ara duyumu aldin da ne ara burayi buldun da ne ara yazdın
-
@bolulu hocam.ben yillardir burdayimda arkadas engelledide yeni actim bu hesabi
-
@yigitsan yibe engellenmek istiyon galiba
-
@yigitsan pareto engellediyse vardir bildiği
-
@darısı-başımıza ne yaptimki hocam esprisine duyum aldigimi yazdim saka oldugunu biliyosunuz heralde
-
-
@yigitsan bu yaptığınız şaka mı şimdi ?
-
@yigitsan insanların duygulariyla oynamak hoş birsey degil bu insanlar sinava gunlerini verdi kimi cocguna zmaan ayirmadi kimi annesine kimi babasina kimi sevdigine herkes bur fedakarlik yaptı kimi hasta yataginda bile bu sinava calisti sirf birseyler olabilmek icin neden bunu yapıyorsun mubarek cuma günü... biliyorsan amenna ama ösym boyle bir bilgi paylaşsin o adami kurumdan atarlar haberin var mi...
-
@bolulu vardir hocam illaki diyecek birsey yok bir arkadasa troll dedim diye atti
-
Espri oldugunu yazdim sizede saka yapilmiuo gorende gururunuzla oynamisim sancak @omeroztemur4459 arkadasa neden tepki vermiyosunuz da bana giydirdiniz iki dakikada sacmalamayin
-
@yigitsan o arkadaşa da söylüyorum sadece sen degil aynilari onun icinde geçerli espiri ayri ama bu ayri burada o kadar espiri yapıldı hicbiri tepki cekmedi bu tepki çekiyorsa yaptigin espiriye bak bi düşün acaba ben nasil espiri yaptım diye
-
@bolulu kaymakam bu kadar stres yapma sakin ol sampiyon.
-
@yigitsan cok gereksiz birisin dostum. o yuzden atilmissin daha once galiba.
-
Birazdan atilirim muhtemelen son sozlerim bolulu haric siz degerli dostlarima gelsin
Sabrin sonu selamet
Sabr hayra alamet
Bela sana kahretsin
Sen belaya selam er -
Ben bu hafta için beklemiyordum ancak ÖSYM işlem takviminde sonuç açıklanma tarihi belirsiz olan tek sınav var. Bugün için de öngörülmüş bir açıklama olmaması ve bu kadar link "acaba" dedirtiyor.
-
Kendi sınav sonucumu öğrenecek olmaktan çok şu anlamsız kısır tartışmalar bir son bulacak ya ona seviniyorum.
-
-
Diger arkadaslara verdigim rahatsizliktan dolayi ozur diliyorum forum yoneticisinden de ozur diliyorum ayriliyorum burdan @pareto_wilfredo
-
@darısı-başımıza sorunun tamamı 3 puandı diye hatırlıyorum yanlış olmasın 2,5 ta olabilir
-
@yigitsan 1-A sınıfından arkadasımız şiirini okudu