2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@username7 KARDEŞİM BENİM İKTİSATTAN 1 DOĞRUM VAR
ANAYASA HUKUKUNDAN 4 DOĞRUM
İDARE HUKUKUNDAN 3 DOĞRU 4 YANLIŞIM
İDARİ YAPIDAN 2 DOĞRU 1 YANLIŞ
TÜRKİYE EKONOMİSİ 3 DOĞRU 1 YANLIŞ
İNSAN HAKLARI 3 DOĞRU 1 YANLIŞ
TARİH 2 DOĞRU - 0 YANLIŞ
TÜRKÇE HARİÇ BUNLAR -
13404-13420 arası boş halen...
-
@aliserdar-çetin MAHALLİ İDARELERİ DE İDAREYE KOYDUM
-
@aliserdar-çetin TÜRKÇEDEN DE 4 SORU DİYELİM DOĞRUM VAR İKİ SORUYU YANLIŞ SAYALIM...
-
@öktem_ilteriş nazan bekiroğlu cümle kapısı adlı kitapta da geçiyor hocam acaba hangisi alıntı yapmış merak ettim şimdi :))
-
hala link açtıklarına göre bir şey açıklayacaklar, inşallah bizimkisi olur. ben bir şeyi merak ediyorum. sınavlar nasıl okunuyor arkadaşlar, kimler okuyor yani yazdığımız şeyleri, ösym de çalışan memur cevap anahtarına göre bakıpta artı eksi koymuyodur heralde, üniversite hocalarımızdan alanlarına göre bi kurul mu oluşturuluyor acaba?
-
@darısı-başımıza o noktalama işareti sorusu değildi ama
-
Bugun yeni baskan goreve basladi. Osym yeni baskana jest olsun diye butun aciklamalari bugun yapabilir. Tabiki sadece tahmin.
-
@darısı-başımıza sizin bahsettiğiniz kelime koyma sorusuydu 4 boşluk vardı 4*0,5 puanlık
-
@yigitsan, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@issiz haddini bil issiz dostum gereksiz birini ariyosan @can-mavi al sana gereksiz
anlaşılan 4. trol hesabını alıp da gelmişssin,yani sen insanda ne terbiye ne saygı bırakırsın
-
@username7 hocam iktatın fazla olması etkiler mi? Kac iktisat neti iyi sayılır
-
@kaydı-silinmiş hocam bende uzun zamandir stresliyim @can-mavi arkadasla tartistigim icin beni forumdan attilar cunku @pareto_wilfredo ile @can-mavi arkadasti . Kayirmaciliga gelemiyorum . Bu durum beni cok gerdi. Kalbini kirdigim kalbi guzel insanlardan gercekten ozur dilerim ama bu forumun daha tarafsiz ve adaletli olmasi gerektigini dusunuyorum . Benim onceki hesabimda ne kadar makul yorumlar yaptigimi herkes bilir. Hakkinizi helal edin
bence sen pareto ile ben arkadaş olduğum için değil, 4 trol hesabından da birçok kişiye saygısız davrandığın, edep sınırlarını aştığın için atıldın
-
@can-mavi sen dahil bugune kadar kimseye argo konusmadim tek bir kelime bul eywallah diyecegim sana ama bulamazsan benimle birlikte sende forumdan cikacaksin ok
-
@yigitsan bu ortamda kimse seni bu sebeple banlamaz. Yukarıda sen kaymakam olsan nolur filan yazmıştın ben değiştirdim.
-
Ayrica belli dostun @pareto_wilfredo dan telefonumun IP numarasini almissin ona savcilik yolu gorunuyo ifsa nedir arkadasim
-
@kemoenes 13406 dolu hocam
-
@ugur55 büyük ihtimal mülakatı yapılan hakimlik sınavını açıklarlar.. iki kısım olması lazım. yeni mezun, avukatlar için vs
-
@issiz haddini bil issiz dostum gereksiz birini ariyosan @can-mavi al sana gereksiz
kapasitesiz bir insan olduğun gerçekten bu iletinden belli, kimin gereksiz kimin gerekli olduğunu bilebilecek kapasiitenin olduğunu sanmıyorum, bak gerçekten hakaret etmiyorum, gerçekten kapasiten hakkında düşündüklerimi yazıyorum, ağzını bozuş şeklin, bulunmayan saygın, ve edep sınırlarının seviyesi gösteriyor kapasiteni
-
@kymkm mülakat sonuçlarını ösym açıklamıyor, pgm.adalet ve adalet bakanlığı açıklıyor
-
Arkadşlar linke odaklandık değiştirmeyin konuyu heyecanımızı kaçırmayın