2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Bırakında ınsanlar sınav duygularını yasasın @can-mavi zaten yasaklanmış daha fazla uzatmayın da linklere bakalım nedir ne değildir
-
arkadaşlar linkler dunde açıkmıydı bakan oldu mu?
-
Linklerde son durum nedir arkadaşlar?
-
@ali-tahir 3 tane açıkmış bir arkadaşımız takip etmiş. şuanda sanırım 16 17 link açık
-
Selamin aleyküm dostlar yogun bir gun. O arada da biraz gurultu olmus saniyorum. Arkadas iflah olmuyor nasil oluyorsa. Kaldi ki ifsa gibi bir durum soz konusu degil, yol savciliga giderse sayet tum hakaretleri, iftira ve ithamlari derleyip dosyalayip veririz sorun yok:)
Bakalim dostlar sorusturuyorum ancak bugun hep disardaydim ancak bakabiliyorum durumlara.
-
geçen sınav tam hatırlamamkla berebar 17:30 gibi açıklanmış tı galiba buda o zamana kadar açıklanır insallah işimize gücümüze bakarız.
-
@ali-tahir hocam ben tam saat vererek söyleyeyim. Geçen sınav 16.38'de açıklanmış. ÖSYM'nin mobil uygulamasında açıkandığı saat de görünüyor.
-
@göktürk 20 ocak 2017 saat 17:10 da açıklanmıştı
-
Ben bugun acıklanacagını sanmıyorum cok buyuk ihtimalle onmuzdekı hafta acıklanacaktır
-
Arkadaşlar kaç link açık?
-
@keynes69 benim beklentim de önümüzdeki haftaiçi açıklanacağı yönündeydi ama boş linkleri filan görünce neden olmasın deyip bi heyecanlandım, belki kotası arttırılan hakimlik sınavının duyurusu gelir bilinmez ama bekleyelim bakalım
-
@politics06 13405-13420 kadar açık
-
linkler açılınca açıklanıyordu bugun için hala ümitlerimi koruyorum açıklanmazsa akşama maç var onu izleriz:)
-
@ali-tahir geçen sene de mi böyle oldu
-
Bugün içinde en son kaça kadar açıklanma ihtimali var? Mesai saatleriyle mi sınırlı
-
Son dakikalar yoksa açıklanma ümidi haftaya kalacak merak içindeyiz.
-
@turkmenoglu her an açıklanabilir, genelde mesaiden sonra. Geçen sınav 17.10 du
-
uzatmalar oynanıyor.Heyecan üst seviyede.
-
@turkmenoglu kpss iftar saatinde açıklandı bu yıl.Mesai saatleri ike bağlı değiller.
-
@kemoenes geçen sene de öyle olduğunu hatırlıyorum bu link muhabbetleri dönmeye başlayınca açıklanıyordu inşallah buda öyle olur