2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi hakaret ettiğim için özür dilerim.
-
Arkadaşlar linklerle ilgili son durum nedir.
-
@yigitsan bak gerçekten çocuk ve basit bir insansın, buradaki birçok kişiye hakaret ederek rpim yapmaya çalışıyorsun, dün sataştın cevap vermedim sineye çektim, bence haddini aşıp bulaşma, kendine de bulaştırma
-
@can-mavi hocam boşverin ya biz linklere bakalım tartışmayın canınızı sıkmayın
-
@sirius 2 ve üstü yapmak Alanın netlerini arttıracagından iyi getirir. Çünkü Hukuk bölümünde herkesin yaptığı sorular bellidir.
-
@turkmenoglu 13420 kadar açık
-
@can-mavi israrla insanlari arkana almaya calisma ben kiseye hakaret etmedim zaten ornekte gosteremedin herneyse insanlarin sinav heyecanini bu gereksiz tartismayla bozmak istemiyorum bir sorunun varsa ozelden yaz
-
@yigitsan ipini koparanı sınava alırlarsa böyle olur diyen eski hesabınla sen değilmiydin ?
-
@kemoenes eyvallah kardeşim gözümü kulağımız sende
-
@yigitsan isimli trolümüz de foruma veda etti.
-
İkinizde bi sussanızda rahat rahat sonuç beklesek
-
@burcuburcu aynı kişinin 4. trol hesabıydı
-
@can-mavi tahmin edebiliyorum tüm muhabbet bu forumda dönünce birilerine fena dert oldu.
-
@bykarizma, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
İkinizde bi sussanızda rahat rahat sonuç beklesek
haklısın kardeşim ne diyeyim
-
@can-mavi hocam muhabbete laps diye dalmak istemem ama onu diyen arkadaş bu arkadaş değil zira ben o dediğiniz şahısla farklı bir isimle dün başka bir başlıkta ufak bir tartışma yaşadım.
-
@sofuoglu, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi hocam muhabbete laps diye dalmak istemem ama onu diyen arkadaş bu arkadaş değil zira ben o dediğiniz şahısla farklı bir isimle dün başka bir başlıkta ufak bir tartışma yaşadım.
kardeşim zaten kapanan ve yine trol olarak bugün açtığı 4. hesabı herifin
-
Kulagımız linkçi arkadaslarda sonra olaysız dagılalım
-
17.10'a kadar umudumuzu koruyalım
-
30 dk içinde açıklandı açıklandı.Açıklanmazsa bugün rahatça uyuyun önümüzdeki haftaya kadar açıklanmaz
-
@username7 hocam mesela iktisatta 4 doğru yapmak idare hukunda 4 doğru yapmaktan daha fazla mı getirir