2017 Kaymakamlık Sınavı
-
Çalışmaya destek verecek arkadaşlar. 2018 başlığında neler yapacağımızı konuşalım. Tecrübeli arkadaşların önerilerini de bekleriz.
-
@hakimikaymakam hayır yanlış
-
@eksi-ikibucuk teşekkür ederim cevabınız için kafalar karışıkpeki themis hakkında bir bilginiz var mı
-
Arkadaşlar bugün 50 lirayı yatırıp kağıdımı görmek istediğimi belirttim bugün postaya verdim çarşamba günü ulaşacağını söylediler. 3 iş günü içerisindemiydi itirazlar ?
-
@sasvesas kitaplarindan memnunum.. kendi adima yanlis yada eksik biseyini görmedim. Kurs icin bisey diyemem..
-
@kurtt 10 gün içinde olması lazım.
-
@kurtt Kağıdınız incelendiğinde ÖSYM nin yanlış mantığını bizimle de paylaşırsanız seviniriz. Gerçekten noktaya, virgüle ne kadar takılıyorlar merak ediyorum.
-
Arkadaşlar itiraz ile ilgili bir kac sorun olacak.İtiraz süresi 10gün mü ? Dilekceyi el ile mi dolduruyoruz ? Dekont atmden yatar mı ?
-
Şu an cevaplar belli mi arkadaşlar?
-
@umitcoskun0644 ona göre itiraz etsek daha mantıklı? Hani neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmemiz lazım.
-
@umitcoskun0644 dostum açıklandığından beri görünmüyorsun forumda yoksa 400. mü falan mı oldun?
-
@larendeli dostum kaymakamlık hazırlık grubunda özel diye bi ibare var. Nasil katılabilirim gruba?
-
@butimar 2018 Kaymakamlık sayfasına yazabilirsiniz oradan eklediler.
-
Arkadaşlar merhaba , sınavı kazanan ve iktisadı iyi yapanlara bir sorum olacak ,
1-İktisadı hangi kaynaklardan çalıştınız? konu anlatımı olarak
2-Soru çözümünde hangi kaynakları kullandınız ?bu konuda tecrübeli bilgili arkadaşlar tavsiye verirseniz memnun olurum
-
@kurtt hocam evrak ref no ya ne yazdın
-
@sisifos17 ÖSYM aday işlemleri sisteminden alacağınız referans no.
-
@sisifos17 bilgi sistemden aldığım evrak referans noyu yazdım
-
sınava itiraz süresi bitmiştir. dava açma süresi devam etmektedir. hayırlı olsun herkese tekrardan
-
@refik-soydam sadece soruya itiraz süresi bitti hocma. Sorularda hata var itiraz süresi bitti bugün. Diğer itirazlar devam ediyor.
-
@bf24 pardon evet hocam..... haklısınız ters okumuşum