2017 Kaymakamlık Sınavı
-
@caliskan84 kardeşim emin misin, bak diğer soruda vardı ama bunda yoktu sanki
-
Arkadaşlar hizmet yer. Yönetim kuruluşları cevabına alternatif cevap olarak kamu kurumları ve esnek kur cevaplarını doğru kabul edebilir miyiz.? Çok kaçan karıştı da
-
Her fırça darbesi bir kelimedir ve bir resim binlerce fırça darbesinden meydana gelir
-
@sınavzedee
bire bir aynısı olmasın yazarın özelliği sorusunda vardı mesela orda izlenimlerini aktarır diyordu öyle bir cevap olmazda örnek diye söyleyiyim aktarıcı olurdu mesela aktarır-aktarıcıfilm sorusundada aynısı olmayacak ondan sinema geldi ilk boşluğa
-
@sınavzedee ya kardeşim öyle bir uyarı yoktu ben de adım gibi eminim.diğer sorulardan birinde vardı bu uyarı.
-
@orkaraca yoktu kardeşim bence de, arkdaşlar diğer soru ile karıştırıyorlar.
-
@sınavzedee Arkadaşlar,biz film yerine sinema yazanlar eğer şizofren değilse o soruda kesinlikle uyarı vardı
-
@rhadamanthus iyi güldüm buna
-
@yörük20 Ben ona özel butceli kuruluşlar yazdım kafam rahat
-
Linkçi arkadaşlar bir bakabilir mi link var mı yarın umutlanalım
-
Film sorusunda kesinlikle uyarı vardı başta farketmedim film yazmıştım sonra uyarıyı görünce eyvah diyerek geri sildim sinema yazdım. Klasik bir dikkat ölçme sorusuydu.
-
@darısı-başımıza link takibine şimdi gerek yok
, geçmiş sınavların sonuçlarına bakarak muhtemelen bu haftaiçi açıklanır , illa cuma günü olmasına gerek yok , Pazartesi dahi açıklanan Simav mülakat sonuçları gördü bu gözler , yarından itibaren her gün ogleden sonra link kovalamaya devam -
@can-mavi haklısınız hocam hayırlı olması dileğiylen inşaallah
-
@darısı-başımıza ınsallah kardeşim
-
@siyasetbilimci film geçiyordu cümlede .İlk başta film yazdım cümleyi okumaya devam edince film kelimesini görüp değiştirdim ve sinema yazdım hatta.Kesinlikle eminin film kelimesinin var olduğundan.
-
Türkçe bölümündeki soruları ve uyarıları çok dikkatli okuyarak cevaplamaya çalıştım.Hatırladıklarım şunlar:
1-Yazarın özelliği sorusunda parçada geçen kelimeler kullanılmayacaktı ve yalnızca "Birer kelime ile" iki farklı cevap verilecekti.
2-Boşluk doldurma sorusunda parçada geçen kelimeler kullanılmayacaktı ve parçada film kesinlikle vardı.
3-Kalın çizgilerle sorusunda yalnızca "Tek kelime ile" en uygun sözcük yazılacaktı.
4-Bir resim bin kelime sorusu "Tek cümle" ile yorumlanacaktı.
5-Noktalama (Babam gibi olmak isterdim)
6-Verilen öncüllerden kurallı ve anlamlı bir cümle oluşturma (Andronova-Edirne) -
@conmaynard demek ki ben uyarıya dikkat etmemişim kardeşim, 0,5 daha gitti desene.
-
Bende film yazanlardanim ve uyarıyı gorunce sinema yazanlardanim
Sinema
Merak Veya heyecan
Önce
GittiğimizdeYazdim
-
arkadaşlar son bir kez daha sormak istiyorum, 6 tane emin olamadığım soru var, sizce hangileri doğru kabul edilir?
1- protokol sorusu: "14 no'lu protokol" (neden emin değilim çünkü 14 nolu ek protokol yazmak gerekebilirdi.)
2- Kur sorusu: yönetimli dalgalı kur
3- Hizmet yerinden yönetimler. (sonuna kurum, kuruluş eklemedim)
4- Bakanlık merkez teşkilatı cevabına sadece "Merkez teşkilat" dedim
5- Dışlama etkisi yaptım (çok tartışıldığı için doğrudan yanlış sayıyorum)
6- Aktifnüfus.bu cevaplardan iki tanesi bile doğru kabul edilse yaklaşık 28 doğrum oluyor.
-
Sıralama sorusunu hatırlayan arkadas var mi ? Ben önce androva yazdım sanırım sonra edirneli kısmı