Ticaret Bakanlığı Muayene Memurluğu Alım İlanı 2021
-
Bekleyen dostlarımıza hayırlı uğurlu olsun.
https://www.tercihiniyap.net/ilan/ticaret-bakanligi-muayene-memuru-alim-ilani-2021-h13328.html
-
@paretowilfredo sayı az gelmiş hocam kaçla kapatabilir sizce? Ayrıca muhafaza memuru alımı yapmayacak mı?
-
İlan hayırlı olsun. 4001 e dönmemesi güzel. Muhafaza memuru ilanı gelmemesi garip. Yoksa o da mı tasarruf tedbirlerine takıldı diyeceğim ama göç idaresi tek ilanda 1300 koruma alabiliyor.
-
@Evet muhafazayla ortak gelirdi, bilgisi olan var mı? Çoğu arkadaşımız atandı, puan ne kadar düşer kestirmek güç.
-
84 ve üzerine gelirse ne alâ. Keşke merkezi sonucu beklenseydi bir 10 gün kadar.
-
Merhaba, arkadaşlar başvuru aşamasında şehir seçilmiyor sanırım. Başvuru yaptım ama şehir seçmedim sizde de öyle mi?
-
Ilani okudum ancak basvuru ucreti goremedim, gozumden kacmadi degil mi
-
@kamiya_55 hayir, elektronik kura sistemi ile atanacaksiniz, sozlu sinavdan sonra basarili sayilirsaniz
-
Arkadaşlar bölümüm bankacılık bu ilana başvuru yaparken hata veriyor kurum eşdeğerliği kabul etmiyor mu?
-
@sblue Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar lise bilgilerimi girmemiz zorunlu mu benim mezuniyetin 2008 öncesi olduğu için görünmüyor.
-
@clementine evet bende de aynı problem oldu. Mezun olduğum okula gittim mezun olduğuma dair belge istedim görevli yokmuş yarın çıkaracağım artık mecburen. Bu zamana kadar çok yere başvuru yaptım lise diplomasi isteyene ilk defa denk geldim
-
@azsakallıdede aynen çok tuhaf o belgeyi kabul ederler inşallah.
-
Ben bir şey merak ediyorum diyelim ki kazandık kura da çekildi ama gitmedik bunun cezası yaptırımı başka yerlere başvurmamak gibi oluyor mu acaba?
-
resimli özgeçmişi nasıl yapıyoruz?
belli bir adreste boş bir örnek var da biz mi dolduruyoruz yoksa internetten genel bir özgeçmiş formu kullansak olur mu?
-
Gece nöbetlerini kadınlar da yapıyor mu muhafaza da kadınlar nöbete kalmıyormuş galiba muayenede de böyle mi
-
@hakhukukadalet kalıyor yolcu işlemlerinin yapıldığı yerlerde muhafaza ile beraber nöbetseler ama nöbet sistemi farklı olabilir yani muayane 24-48 ile. Muhafaza 12-12 ya da 24-24 çalışabilir
-
Ne zaman açıklanacak ve kaçla kapatır acaba
-
Bir duyum alan var mi ne zaman aciklanir? Kacla kapatir tahmin yurutebilecek olan?
-
Sonuçlar açıklandı 84 ile kapattı. 100 kişilil bir alım daha olacağı söyleniyordu bilgisi olan var mı?