Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@keanureeves Teşekkür ederim ama ben bu projeyi Çin'den batıya yönelen ve Ermenistan'ı bypass eden bir proje olarak biliyordum. Tabi sınava girmediğim için bir şey diyemem.
-
@barocan Genel Kültür'den yandık bu sınav İngilizce daha kolaydı benim için.
-
@keanureeves Daha doğrusu Demir İpekyolu projesini Bir Kuşak Bir Yol projesinin bir saç ayağı olarak biliyordum. Dolayısıyla projenin Çin'de bitmesi garip geldi
-
@keanureeves İnşallah alım çok olur da birçok arkadaşımız sevinir. Ben de bu sitenin eski sayılabilecek bir üyesi olarak bunu diliyorum
-
@barocan, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Demir İpek yolu projesi sorusu tam olarak nasıldı? Bu hat bildiğim kadarıyla Pekin'den Londra'ya uzanan kuşak projesinin orta hattını oluşturuyor.
Bakü tiflis ceyhan demiryolu önemli ayağını oluşturan demir ipek yolunda trden çıkan bir kişi doğuda en uç nokta nereye gider? Tam olmasa da böyleydi sanırım
-
@bişilerbişiler Şimdi oldu işte teşekkür ederim soruyu sadece merak etmiştim.
-
o değil de soruları ne zaman verirler acaba
-
@b999 bir Hacettepe edebiyatçısı olarak benimde zorlandığım bir soru oldu kendileri, çünkü gereksiz sözcük kullanımı da olur aynı zamanda iyelik eki sorunu da bulunuyor sorunun hatalı olma ihtimali çok yüksek ki eğer hatalı sayılmazsa bilgi donanımımdan ve aldığım eğitimden şüphe edeceğim gerçekten böyle saçma bir soru olamaz
-
@lilyofthevalley hocam şıklarda sore değil de tore vardı sanki
-
@yucesinan 70 barajını aşağı çekme ihtimali var mı sizce?
-
@lilyofthevalley çok zor bir ihtimal çünkü ilanda yazmışlardı zaten yeteri kadar geçen olmazsa direkt mülakat yapılacağını
-
@lilyofthevalley bence yok 2019 sınavı buna bir gösterge olabilir o sınavda 70 üstü puan alanları mülakata çağırmışlar. Bu sınavda da aynı durum geçerli olabilir.
-
@lilyofthevalley bu ancak barajı 10-15 kişinin geçmesi gibi ekstrem bir durumda olur öyle bir şey de imkansıza yakın
-
itirazlar açıldı arkadaşlar. Ben 657'deki 2 soruya itiraz edicem. Aday memurun ceza alması ve sınıflandırma sorusuna. Ancak sistemde soru numarası istiyor. A kitapçığında bu soruların soru numarasını hatırlayan var mı
-
@rayukan, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
itirazlar açıldı arkadaşlar. Ben 657'deki 2 soruya itiraz edicem. Aday memurun ceza alması ve sınıflandırma sorusuna. Ancak sistemde soru numarası istiyor. A kitapçığında bu soruların soru numarasını hatırlayan var mı
Nerden hatırlayalım ki soru sayılarını saçmalamışlar.
B kitapcıgında sol sayfanın sol yarısının son 2 sorusuydu. Tek hatırlayabikdiğim bu
-
Kitapçıkları açıklamadan sorulara itirazları beklemek nasıl bir saçmalık!!!!
-
@rayukan Anadolu üniversitesini arayıp durumu söyleyin isterseniz. Geçen sene itirazlar açıldığında cevap anahtarı da vardı yanında diye hatırlıyorum hatta itirazlardan birkaç saat sonra açılmış bile olabilir
-
Maalesef sorular verilmemiş
-
Ben itirazımı yaptım. Soru sayısını rastgele seçtim ve itiraz metnine, kitapçıkların paylaşılmadığı bir durumda soru sayısını hatırlamam mümkün değildir, soru numarası rastgele seçilmiştir diye belirterek devamını yazdum. Artık kabul ederler etmezler onlara kalmış.
-
Anadolu universitesini aradim. Yapilan protokol geregi sorular yayinlanmayacakmis yayinlansaydi en azindan yanlislarimizi görürdük