Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
merhaba arkadaşlar, sınava psikoloji alanından gireceğim acaba psikolojiden mülakatları kazanan arkadaşlar var mı? şansımız nedir
-
@saraybosnablues hayır geçen yıl bu sınava girmedim
-
Daha önceki yılların (2020'den önce) sınavlarına ulaşabilen oldu mu acaba?
Nasıl ulaşabiliriz?Kolaylıklar herkese
-
@kamumaliyend kurum yeni bir kurum zaten 2020de önce ya 1 sınav olmuştur ya da hiç olmamıştır
-
@happy-0 bu konular hangi bölüm için geçerli ?
-
@kamumaliyend paylaştığınız alan soruları hangi bölümün soruları?
-
@kbrkrkc iibf
-
Sözlüde ing speaking advanced lvl mi bekliyorlar
-
@b999 ben o seviyede aradıklarını sanmıyorum. cümle dizilimlerine gramere ve bağlaçlara dikkat ettiğiniz ve branşınız ile ilgili birkaç teknik terim + phrasal verbs bilirseniz ayrıca konusurken aşırı aşırı tutukluk yapmazsanız bence ideal . Tabi benim düşüncem yüksek mülakat şurası hazretleri ne ister bilemiyorum:)
-
@b999 şahsen ben kendi branşıma ait konuları şöyle bir ingilizce gözden geçireceğim ve güncel konuları yabancı kaynaklardan okuyacağım . biraz daha teknik dile hakim olmayı ve konuşmayı, aktarımı profesyonelleştirebilir.
-
@hhln kanka bende yds de var da speaking aşırı iyi değil ondan sordum, teşekkürler cvp için , süreç kaç ay devam ediyo bilen duyan var mı geçen sene kaç ay surmus ise baslamalari
-
ben acayip heyecanlıyım. yds 63. sıkıntı çıkar mı
-
geçen sene sınava kaç bin kişi girdi bilginiz var mı?
-
@saraybosnablues çok önemli değil bu tarz yabancı dil sorulan sınavlarda genelde barajı geçmek yetiyor, ona odaklanmak lazım
-
İngilizcesi yok denecek seviyede olan birinin bu alımda şansı var mı sizce
-
İkinci sınavdaki ing nasıl sizce
-
@b999 yokdil sosyal gibi
-
@rayukan ön eleme sınavı özelinde İngilizce için ayrı bir baraj öngörülmediğinden diğer konuları kusursuza yakın yaparsanız geçersiniz. Ama mülakatta bile İngilizce sorulduğu söyleniyo artı 2. sınavda yine İngilizce sorulacak o yüzden gerçekçi olmak gerekirse zor.
-
Katiliyirum
-
Ortalama bi ingilizceyle kazanma şansı nedir?