Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
Sınavı geçtim de nasıl olsa yine alınmayacağım.
Maksat yeşillik olsun diye giriyorum işte.
-
iptal soru yok heralde değişen birşey olmamış şimdi itiraz etsek birşey değişir mi
-
@vincent55555
sonucunuza itiraz edebilirsiniz, sonuc aciklama duyurusunda aşağıdaki şekilde yazmıslar
"Sınav sonuçlarına ilişkin itiraz sürecinin sona ermesini müteakiben İletişim Uzman Yardımcılığı alım sürecine ilişkin duyuru, https://www.iletisim.gov.tr web adresi üzerinden yapılacaktır." -
İptal edilen sorularla beraber kontenjan dolmasa da ikinci sınavın yapılma ihtimali yüksek diye düşünüyorum
-
@sadaretkethüdası 300-400 kişi geçmişse yapılır zaten 100-150 kişi geçmişse yapılmayabilir
-
Benim de 75.
Ancak bu yine de ikinci sınava katılmaya kesin hak kazandığımızı göstermiyor, değil mi? Yoksa sıralama yapıldı ve ona göre mi "başarılı" yazıyor? -
@sadaretkethüdası daha iptal edilen sorular dahil edilmedi mi yani
-
neyse 2 soru için iptal başvurumu yaptım ve doğru sayıma ilave edilmesini talep ettim, hayırlısı
-
@vincent55555 iptal edilen sorular herkese doğru sayılıp öyle açıklanmıştır diye tahmin ediyorum. tekrar bir sonuç açıklama yaparlar mı bilemedim ...
-
@vincent55555 Edildi sanırım. Çünkü benim puanım yükseldi.
-
69 ile başarısız malesef. Ucundan kaçınca insan üzülüyor tabi. Geçen arkadaşlara başarılar dilerim.
-
@hawk teşekkürler. Büyük metanet gösteriyorsunuz bu arada.
-
Itiraz derken ,itirazlar bitmedi mi ? Iptal edilen sorular herkes icin dogru olarak kabul edilip aciklanmadi mi
-
Benim de kıl payı olmadı maalesef.
Geçen arkadaşlardan en çok hak edenin baslaması duasiyla basarılar diliyorum. -
benimde 67 de kalmış kötüydü zaten umudum yoktu. Geçen arkadaşlara başarılar...
-
@maiyetmemuru sorulara itiraz ayri, sinav sonucuna itiraz ayri hocam. iletisim uzman yonetmeligine baktim, sinav puanina 7 gün içinde itiraz edilebiliyor. ikinci aşama ile ilgili duyuru muhtemelen yönetmelikte bu maddeden dolayi bekletiliyor.
-
@zaroti
ilgili madde, iletisim uzman yönetmeligi 11/8:"ön eleme sınavı sonuçlarına yedi gün içinde itiraz edilebilir. İtiraz, ön eleme sınavını yapan Sınav Kuruluna veya ilgili kuruma yapılır ve otuz
gün içinde sonuçlandırılır. İtirazsonucu verilen karar kesindir." -
@zaroti sorular itiraz mümkün mü yani şu an yoksa kapalı mı
-
@lysisminos anladigim kadariyla sorulara itiraz kapali ama sinav sonucuna itiraz edilebiliyor. notunuzun yanlis hesaplandigini veya baska bir maddi hata oldugunu düşünüyorsaniz itiraz edebiliyorsunuz.
-
250 300 kişi geçmiş midir bu sınavı bilemiyorum ama bence geçmiştir ve ikinci sınav olur. Bu arada sonuca itiraz için sistemde 29 eylül son gün olarak görünüyor ama itirazların değerlendirilmesi süreci kaç gün onu göremedim