Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
sonraki aşama ile ilgili duyuru muhtemelen haftaya yapılır. itirazların değerlendirmesi bitmemiş olabilir veya sonraki aşamanın nasıl olacağını henüz netleştirmemiş olabilirler.
-
Arkadaşlar hatırladığım kadarıyla 2.aşama sınav konularından bazılarını yazayım.
- 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi
- 14 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi
- Basın ilan kurumu teşkiline dair kanun
- Basın kanunu
- Basın kartı yönetmeliği
- İletişim uzmanlığı yönetmeliği
- Türkiye radyo ve televizyon kanunu
- 2018/2 cumhurbaşkanlığı genelgesi
- 2018/154 cumhurbaşkanı kararı
-
@economisturkmen ingilizce bu aşamada da bulunuyor
-
Alan sınavı için buradan bütün konulara bakabilirsiniz arkadaşlar
-
Merhaba bana da çıkmış soruları yollayabilir misiniz acil. LÜTFEN. sumeyye03.01@gmail.com
-
Merhaba bana da çıkmış soruları yollayabilir misiniz acil. LÜTFEN. sumeyye03.01@gmail.com @SBF11
-
@kamumaliyend türkçe matematik anayasa coğrafya tarih ingilizce konularında herhangi bir çalışmam olmadı, dmk konusunda devlet memuru olduğum için mecburen bilgim var iletişim teorileri ile ilgili internet üzerinden bulduğum birkaç pdf dosyasına daha önce hiç temas ettiğim bir ders olmadığı için nereden ve nasıl başlamam gerektiğini bilmeden birkaç kez akşamları 1-2 saat göz gezdirerek sınava girdim.
Not: İngilizce iktisat mezunuyum. -
İtiraz eden arkadaşlar cevaplarınız geldi mi acaba?
-
@abcde teşekkür ederim
-
@sadaretkethüdası teşekkür ederim
-
itiraza henuz cevap gelmedı
-
@vincent55555 sınav kaçla kapattı baraj?
-
@sn-kaymakamınız henüz açıklanmadı kaçla kapattığı fakat çok çok büyük bir ihtimalle 70le kapattı
-
İtirazlar açıklanmadı mı hâlâ
-
Neden bu kadar uzadı bu itiraz süreci
-
Sonuç açıklanalı 2 hafta oldu gelişme yok mu hiç
-
Mülakat tarihleri açıklanmış
-
@abcde sonuç çıkmıyo bende sanırım sıralama yapmışlar sıralamaya girememişim, aynı sorunu yaşayan var mı
-
@muddei-hususi sorun düzeldi arkadaşlar sonuç göründü
-
Mülakat tarihi görünüyor ama sıralama yazmıyor sizde de böyle mi