Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@muddei-hususi itiraz 100 tl eğer doğru şık 1,2,3 ise birisini işaretleseydiniz bariz hataları resen dikkate alırlar zaten bize bazı sorularda öyle dendi
-
@muddei-hususi kvkk ile ilgili dört öncüllü bir soruydu, tam hatırlamıyorum öncüllerde ne yazdığını açıkçası. Mühendislik sorularında, B kitapçığındaydı ve 22’inci soruydu eminim.
-
@muddei-hususi geçen yıllarda da çok hatalı soru olmuş, o yüzden artık uğraşmamak için mi bilemiyorum..
-
Geçen senelerde 10 gün sonra açıklanmış sanırım. Umarım bu sene de hızlıca açıklanır sınav sonuçları.
-
@muhmuhmuh Bizde sınava başlarken görevli resmen hatalı soru olabilir elbette, bunu sınav süresinde değil sınavdan sonra bildirin dedi. Ve sınav esnasında bir soruda iki şıkkın aynı olduğu, bize en doğru geleni işaretlememiz gerektiği, soru hatalıysa iptal edileceği söylendi. Böyle bir sınav nasıl bir motivasyonla çözülebilir? Hukukta kesin hatalı sorular vardı, bir başka soruda E şıkkı yarım kalmıştı, cümle tamamlanmıyordu. Ve itirazı her soru başına 100 tl belirlemişler. Olacak iş mi ya. Ayrıca sorular yayımlanmayacaksa nasıl itiraz edeceğiz. Düşündükçe sinirleniyorum
-
@composer hatalı soru da bir zahmet olmasın ayrıca. bizim fark ettiğimizi sınavı hazırlayan -muhtemelen- akademisyenler fark etmiyor mu? Hiç kontrol edilmiyo mu sorular anlamıyorum ki.
-
Soruları yayınlamalari lazım , hatırladıgımız kadarıyla itiraz etmek ne kadar doğru?
Fakultenin numarasi varsa arayalim arkadaslar -
@sokrates12 fakülte cevap vermiyor. Bu ilan için kurulan hukukçulardan oluşan bir grup var mı
-
@hukukcu19 Keşke olsa. Hem doğru düzgün sınav hazırlama hem de itiraz başı 100 lira. Ve biz zaten bu sınava girmek için para vermedik mi? Dava açsak daha uyguna gelir. Cimerde bilgi edinme başvurusu yaptım. Kurum olarak Yök'ü seçtim üniversite yoktu. Orası yanlış olabilir. İsterseniz siz de başvuru yapabilirsiniz. Sayı arttıkça ciddiye alırlar belki. Metnim şöyle;
ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI'NA
09.10.2021 tarihinde üniversiteniz tarafından yapılan KVKK Uzman Yardımcılığı Sınavında gerek sınav başlamadan önce sınav görevlisinin "sorularda elbette hata olabilir, hata varsa sınav esnasında değil sınavdan sonra bildirin" diyerek soruların hatalı olabileceğinin normalleştirilmesi; sınav anında görevli tarafından yapılan "... kitapçığının ... sorusunda şıkların aynı oluşu, en yakın doğru cevabı işaretlememiz gerektiği" yönündeki anonsuyla soruların özensiz hazırlandığının kesin oluşu; bazı şıklardaki cümlelerin dahi eksik olması nedeniyle hatalı soruların varlığının kesin olması; öncüllü sorularda kesinlikle hatalı olduğunu düşündüğüm soruların varlığı; ancak 100 soruluk bir sınavdaki soruların hepsini aklımızda tutmamızın zor oluşu; zaten ücret ödeyerek girdiğimiz sınavda SORU BAŞI İTİRAZ ÜCRETİNİN 100 TL olması; sınav anındaki stresli halimizle aklımızda kalanlar kadarıyla sorulara itiraz etmemizin MADDİ AÇIDAN ÇOK KÜLFETLİ olacağı gibi nedenlerden dolayı 09.10.2021 tarihinde yapılan KVKK UZMAN YARDIMCILIĞI HUKUK ALANI SINAV SORULARININ TAMAMININ YAYIMLANMASINI ya da mail adresime gönderilmesini talep eder, sınav soruları hakkında bilgi edinme hakkımı kullanmak istediğimi bildiririm.
-
@composer başarılı bir metin elinize sağlık
-
Arkadaşlar bu sınav sonuçları kurum sayfasında mı yoksa aybü hukuk sayfasında mı açıklanacak bilgisi olan var mıdır?
-
@tamerbrn bilgim yok ama kurum sitesinde otomasyondan kontrol edilir şekilde olucaktır sınava giriş hakkı sorgulaması gibi diğer türlü paylaşmıyor kurum isimleri kişisel veri paylaşımı olmasın diye sanırım
-
Geçen sene sınav 19 eylülde yapılmış, 29 eylülde açıklanmış. Yarın açıklanabilir gibi geliyor. Bilgisi olan var mı?
-
kurumu arayan var mı acaba ne zaman açıklanır
-
Son iki sene 10. gün açıklanmış, yarin 10. gün o yüzden yarın gelir diye düşünüyorum ben
-
@ayaküstü bu işler o kadar istikrarlı yürümez pek ama bu hafta içinde açıklanmasını bekliyorum ben de
-
Sanırım acıklanmıcak bugün
-
@sokrates12 oldu mu kurumu arayan
-
@muddei-hususi sınava girme hakkı kazananlar geç açıklanmıştı 6ya kadar açıklanabilir
-
Bugün daha gelmez herhalde