Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@sokrates12 doğru yapmışım o zaman
-
iibf için yüksek kapatcağını düşünüyorum neredeysek herkes gelmişti. türkçe tarih ve matematik bence belirleyici olur
-
@birdlyys kamu yönetimi okuyanlara göre bir sınavdı
-
Hangi bölümün soruları bunlar baya farklıymış
-
@muddei-hususi gy gk ve 6698 aynı alanlar farklı
-
hatırladıklarım
NATO
UNICEF
AGİT
TÜRK KONSEYİ
BALKAN PAKTI BULGARİSTAN
MONTRÖ 1936
TOPRAK ÜZERİNE İŞLENEN çini yaptım minyatür olabilir
KAŞGARLI MAHMUTUN ESERİ ABBASİ HALİFESİNE SUNULMADI
PARLAMENTER SİSTEM
30 AY
YETKİ GENİŞLİĞİ VALİ
AF ÇOĞUNLUĞU 3/5
KVKK 3 YIL - 6 AY
FEDERAL SİSTEM
DEVLETÇİLİK müessesler ile ilgili olan
İNKILAPÇILIK
CB KARARI-- DANIŞTAY
TARİH yargıtay danıştayın temeli şura olanı yaptım emin değilim
93 harbi Berlin Ant
JAPON-RUS savaşı
KVKK BAŞKAN DAHİL 6 ÜYE TOPLANIR, TAM SAYININ SALT ÇOĞUNLUĞU KARAR VERİRşimdilik hatırladıklarım böyle
-
Herkese geçmiş olsun
Kvkk sorularından birinde CB tarafından atanan kurul üyelerinin görevi bitince bildirim sorusu vardı hangisini işaretlediniz -
-
@birdlyys unesco (merkezi paris olan eğitim amaçlı örgüt) ,yarı başkanlık (başkan seçimle gelir diyordu),93 harbi sonrası ayestafanos (bunu ben de yanlış yaptım internette yazıyordu)
-
@maybeoneday17 ayestafanos iptal ediliyor ama berlin ant imzalanıyo. unesco yapmış olarabilirim unicef var mıydı acaba şıklarda. haklısınız yarı başkanlık daha mantıklı
-
@maybeoneday17, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Kanunda iki tane süre var 45 ve 15 şeklinde
Sınavda hangisini soruyordu hatırlayamadım -
maliye de defter tutma sorusunu ne yaptınız
-
@inwardvision görev bitimine 45 günden önce onu soruyordu öyle hatırlıyorum. Diğeri ani boşalma olması durumunda 15 gün içinde bildirilir
-
@birdlyys diğerleri doğru geldi bana mürekkep ve elektronik ortamda yazılırı yaptım
-
@birdlyys unicef vardı şıklarda, berlin anlaşmasıdır o zaman pardon benim tarih yamuk
-
Ceza hukunda meşru müdafaa ile ilgili öncüllü soru yanlıştı bence. Sorular yayımlanmayacaksa nasıl itiraz edeceğiz? Keşke şeffaf bir süreç yürütülse
-
Mühendislik b kitapçığı 22’inci soruda hem B hem De C şıkkında I-II-III yazılıydı, soru başına itirazı da 100₺ olarak belirlemişler. Başka farkeden var mıydı bunu?
-
@composer, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Ceza hukunda meşru müdafaa ile ilgili öncüllü soru yanlıştı bence. Sorular yayımlanmayacaksa nasıl itiraz edeceğiz? Keşke şeffaf bir süreç yürütülse
Kesinlikle, bu soruda ya öncüllerin hepsi yanlıştı ya da soru cümlesinde hata vardı ve yanlış olanları sormak istiyordu
-
Devletleştirme hangisiyle yapılır sorusu vardı öncüllü kanun,cbk, cb kararı bunun cevabı nedir
-
@muhmuhmuh 100 tl mi dava harcı daha düşük ya