Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
YDS 70 ve üstü koşullu ilanlarda taban puanları baya düşüyor ancak kontenjan sayısı bu ilanda çok az onun için net bir tahmin yapmak zor.
-
2020deki ilanın başlığına baktım da hukukta sınava toplam 40 kişi hak kazanmış 83e %99 geleceğini düşünüyorum hemen çalışmaya başlamak lazım
-
listeye girdik çalıştık desek ne olacak ki? bir sürü ilana başvuru yapıp yazılı sınavına hazırlanıp mülakat aşamasında elenmekten yoruldum. gerçekten iyi olduğum için referans gösterildiğim yerler de oldu ama sonuç hala hüsran. bize yedirirler mi dersiniz bu ilanı?
-
@hukukcu19 tabi ki olumlu sonucun garantisi yok hem alım 4 kişi sadece, ben de bu yıl her yerden elendim ama birkaç kurumda daha şansımı denemeyi düşünüyorum kişisel tercih meselesi artık bu kısım
-
Hukuktan 2019 da 20 kişi, 2020de 10 kişi alınırken bu yıl sadece 4 kişi alınması düşündürücü olmuş
Bu yılki ilanlar hep böyle olacaksa kariyernet ten iş bulma şansımız daha yüksek sanki -
@inwardvision yeni kurum olduğu için başta alım fazla olmuş sonra ihtiyaç kalmamış pek demek ki
-
@inwardvision, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
Hukuktan 2019 da 20 kişi, 2020de 10 kişi alınırken bu yıl sadece 4 kişi alınması düşündürücü olmuş
Bu yılki ilanlar hep böyle olacaksa kariyernet ten iş bulma şansımız daha yüksek sankiforumda 2021 kpss den sonra açılması düşünülen ilanlara yer verilmiş. sayıca fazla olan alımlarda şans daha yüksek gibi. 4 kişi olması düşündürüyor. Zaten referans falan bulamazsam listeye girmek bile bir anlam ifade etmiyor. 2 kişi ibf de zaten çok komik
-
@hukukcu19 diğer uzman yardımcısı ilanlarında da hukuka özgülenen en fazla 5-6 kişilik kontenjan olur. Bölüme göre alım yapılan durumlarda toplam sayıya değil bölüm için ayrılan kontenjana bakmak lazım.
-
@muddei-hususi
P4 kontenjanları pek yüksek gelmeyecek gibi duruyor bu yıl
İmkanı ve zamanı olan için bu yıl aralıkta yapılacak olan adli-idari hakimlik sınavına girmek daha mantıklı bence 1000 kişilik alım yapılacak orada çünkü -
@inwardvision hakimliğe zaman ayırmak gerekiyo hem de -en azından bende algısı böyle gerçekte nasıl tam bilmiyorum- referans olayları daha çetin artı taşrada çalışmayı göze almak gerekiyo ve en önemlisi a grubundan çok farklı bir kariyer yolu.
-
Arkadaşlar başvuru formundaki kelimeler arasında boşluk olmaması gibi bir sebepten başvurunun kabul edilmemesi gibi bir durum olur mu, şimdi yeniden çıktı almak bir sürü iş benim için printerım yok. Online başvurunun konforuna alıştıktan sonra bu zor geldi.
-
Bu ilanla ilgilenen pek yok herhalde, isteyen varsa özelden yazsın malum mesajlaşma uygulamasında grup kuralım
-
Arkadaşlar sınavın %20'lik kısmı için " Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve diğer düzenlemeler, kişisel verilerin korunması ile ilgili uluslararası mevzuat ve uygulamalar " ibaresi geçiyor. Buradaki " diğer düzenlemeler " den kasıt nedir tam olarak ? Kurumun kendi sitesinde üst menüdeki MEVZUAT başlığı altındaki tüm alanlardaki Yönetmelikler, Tebliğler, Taahhütnameler ve Kurul Kararları dahil mi?
Bir de eğer bileniniz varsa uluslararası mevzuat ve uygulamalara nereden erişebilirim? Yardımcı olursanız çok makbule geçer, şimdiden teşekkür ederim.
Umarım hepimizin gönlüne göre olur. -
@kaidenalenko Alana ilişkin Yönetmelikler, Tebliğler, Taahhütnameler ve Kurul Kararlarını okumakta fayda vardır diye düşünüyorum
-
Yazılı sınava girmeye hak kazananlar ne zaman ve nerede yayınlanacak bilen var mı?
-
@hukuk21 İlanda onunla ilgili bir bilgi yok ama 2 haftadan az süre kaldı bir an evvel açıklanması lazım
-
Önceki yıllarda yapılan alımlarla ilgili bilgisi olup bu yıl kaç puanla kapatacağına dair bir öngörüsü olan var mı arkadaşlar?
-
@hukuk21 hukukta kpss ve ydsden asgari puanı olan kalır sınava büyük ihtimalle
-
@muddei-hususi hukukta başvuruların 110 ulaştığını anlıyorum başvuruda verilen evraktan. Geçen yılın kpss puanları da kullanılabildiğinden dolayı p4 en aşağı 87 88 le kapatır diye düşünüyorum. Sadece bu yıl kpss puanı olanlar biraz dezavantajlı
-
@hukukcu19 110 toplam başvurudur hukuka özel değildir. 40 kişi falan başvurmuş hukuktan önceki senelerde hadi biraz artsın 50 - 60 olsun sınava girebilecek maksimum kişi sayısı olan 80i geçeceğini sanmam.