Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
-
2 kişi alınacak 40 kişi çağırılıyor asdasdasd ben adayların yerinde olsam 40 kişi toplanır teke tek açılırdık kvkk bahçesinde sona kalan 2 kişi mülakata girer geçerdi hiç uğraşmazdık sınavla falanla
-
Ya İlbank’ta da aynı şey vardı. Sen İlbank’sın mühendislik bölümlerine iibf’den çok kadro nasıl ayırabiliyorsun. Şimdi de KVKK
-
@genova iller bankasının görevi belediyelerin altyapı projelerine finansman sağlamaktır mühendis çalışmayacakta kim çalışıcak projeyi kim okuyacak kim denetleyecek allahım ya
-
@mojman “Bankanın amacı; il özel idareleri, belediyeler ve bağlı kuruluşları ile münhasıran bunların üye oldukları mahalli idare birliklerinin finansman ihtiyacını karşılamak, bu idarelerin sınırları içinde yaşayan halkın mahalli müşterek hizmetlerine ilişkin projeler geliştirmek, bu idarelere danışmanlık hizmeti vermek ve teknik mahiyetteki kentsel projeler ile alt ve üstyapı işlerinin yapılmasına yardımcı olmak ve her türlü kalkınma ve yatırım bankacılığı işlevlerini yerine getirmektir.“ ben pek öncelikli amacı gibi göremedim? Üstelik siz yalnız şu paragraftaki terimlerle eğitim süreniz boyunca ne kadar haşır neşir oldunuz merak ettim? Adı “Belediyeler Bankası” olan organizasyonun, müfettiş yardımcılığı kadrosuna -bu pozisyon size göre ağırlıklı olarak teknik bilgi gerektiriyorsa bilemem- iibf’ye mühendislikten daha az kadro ayırmasının da tıpkı KVKK’da olduğu gibi absürt olduğu kanaatindeyim.
-
@genova iller bankası teknik işler yapan bir kurum hem proje geliştiriyorlar hem finansman sağlıyorlar kalkınma ve yatırım bankasıdır mühendise daha fazla ihtiyaç duyarlar yukarıda bahsettiğin faliyet alanlarının gerçekleşmesi için özelikle mühendislerin istihdam edilmesi lazım mevduat bankası gibi nitelik gerektirmeyen işlerle uğraşmıyorlar uzatma istersen
-
@mojman ya tamam siz haklısınız. 4 yıl boyunca mahalli idareler maliyesi, idare hukuku, yerel yönetimler, muhasebe türevi dersler alan insanların mühendisler dururken ne işi var İller Bankası’nda. Bütün bu dersler ne amaçla veriliyorsa zaten. Onun yanında eğitiminin diğer kısmı da Anayasa, insan hakları, ceza hukuku, medeni hukuk gibi alanlarla dolu olan yine aynı kişilerin ne işi var KVKK’da. Mühendisler dururken değil mi? Çok haklısınız.
-
sana detaylı bir şekilde uzunca anlatabilirim ama bunu yapmayacağım alanın olmadığı için yeterince bilmiyor olabilirsin anlayışla karşılıyorum
-
Kaç puanla kapatır acaba
-
Bu sene mühendislerin iibfden fazla alınmasının sebebi geçen sene mülakatı kazanan mühendislerin gitmemesi ve açık olması diye biliyorum.
-
Özelde de kamuda da her kurum IT personeli alır, açık var demek ki alınıyor çok üzerinde durulacak bir şey değil.
-
Arkadaşlar en son alımda iibf kısmı kaç kpss ile kapatmıştı bileniniz var mı? Teşekkürler
-
@muddei-hususi konu IT personeli değildi, İlbank müfettiş yardımcılığı ile kvkk uzman yardımcılığı idi. Neyse bizim dememizle kadro dağıtmayacaklar neticede boş tartışma
-
@ferhunde yazılı sınava normalde 80 kişi girecekmiş. Ama yds şartından dolayı 70 civarı başvuran olmuş
-
@happy-0 teşekkür ederim peki kaç puanla kapatmış acaba
-
@ferhunde 75
-
Arkadaşlar merhaba başvuru şartı için hem p33’ün hem de p38’in mi 75 ve yukarısı olması gerekiyor? Yani birisi sağlamasa başvuramıyor muyuz?
-
@gpale, içinde söyledi: Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
2 kişi alınacak 40 kişi çağırılıyor asdasdasd ben adayların yerinde olsam 40 kişi toplanır teke tek açılırdık kvkk bahçesinde sona kalan 2 kişi mülakata girer geçerdi hiç uğraşmazdık sınavla falanla
O kadar doğru ki geçen seneki mülakatı hatırladıkça veya başkalarına anlattıkça gülme geliyor, sınava girecekler aralarında mülakata katılacakları o piti piti yapıp seçseler daha iyi.. Kurum boşuna uğraşıyor kağıt kürek işleriyle
-
@oo-ss hangisi daha yüksekse o alınır. Birini sağlasanız yeter
-
@justaa teşekkür ederim hocam