Kişisel Verileri Koruma Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021
-
@inwardvision bunu ben de merak ediyorum öğrenirseniz bilgilendirir misiniz ? bir de geçensene ilanında birisi hesap makinesi serbest demiş bu doğru mudur hesap makinesiyle gidip rezil olmayalım
-
@goldberry Yıldırım Beyazıt Üniversitesi yazdım kabul etti hocam
-
geçen yılların sorularına ulaşabilen, sınavın kaç soru ve kaç dakika olduğunu bilen var mı dostlar?
-
mühendislik alan sorularıyla ilgili çıkmışlar hakkında bilgisi olan ya da daha önce sınava girmiş olan birisi varsa bizi bilgilendirebilir mi?
-
başlık altında geçen yıl sınava girmiş arkadaşlar var. sınav soru sayısını ve süresini yazmak size bir şey kaybettirmez arkadaşlar merak etmeyin.
-
@umutsuzhukukcu ilanda yazıyodu sanki yazmıyo mu ben de ilk defa giriyorum sınava bu arada
-
@muddei-hususi ilanda sadece test olacağı yazıyor, sizin için söylemedim bu arada. başarılar dilerim.
-
@umutsuzhukukcu size de, tahminen toplam 100 soru vardır bu arada
-
İibf kaçla kapattı bilen var mı acaba ?
-
@gizemkpss 81-85 arası forumdan anlaşıldığı kadarıyla
-
@maybeoneday17 anladım hocam sağ olun cevap için .
-
Sınav kuralları ve detayları açıklanmış.
-
rica ederim
-
Arkadaşlar ben başvurumu posta ile yapmıştım, listede isim yazmıyor, hangi sınıfta gireceğimi nasıl öğrenicem anlayamadım? Herkes başvuru numarasını biliyor mu?
-
@dumspirospero Hocam ben de aynı durumdayım. Aday numaramı bilmiyorum. Fakülteyi aradım açmadılar sonra tekrar arayacağım
-
@elettronicaeng ben şimdi kurumu aradım, 13.30 dan sonra ararsanız ilgili daireye yönlendirelim dediler hocam
-
sınav esnasında isim yazan liste de olur bence oradan bakılır. bu arada hukuktan toplam 68 kişi giriyormuş 120 muhabbeti boş çıktı. ama önceki senelere göre başvuru bir tık fazla olmuş o kadar olabilir.
-
Hukuktan başvurduğum halde bana da i-70 numarası verdiler ve sınava girmeye hak kazanıp ücreti yatırmama rağmen verdikleri numara listelerde yok
Kurumu mu yoksa üniversiteyi mi aramalıyım sizce? -
yanlış bir uygulama olmuş böyle liste açıklama. kişisel verileri koruma hassasiyetini anlıyorum da en azından ad ve soyadın baş harflerini koyabilirlermiş.
-
@muddei-hususi sınava girmeye hak kazananlara aday numaraları ya da girecekleri salon numarası SMS ya da Mail olarak gelebilirdi aslında.