3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
@paretowilfredo iibflilerin durumu hakkinda ne düşünüyorsunuz girebilirler mi sizce bu sinava ?
-
http://www.pgm.adalet.gov.tr/duyuru/2017/subat/duyuru_ilan.htm
sene sonuna kaldi idari hakimlik çok büyük bir sürpriz yaşanmazsa. -
Moralim çok bozuldu
-
1 puanla kaçır sonra 1 sene bekle...
-
1 puanla kaçırdım 1 sene kaybediyorum o da olursa tabi sene sonunda açılacağı da bir muamma biri de çıkıp desin o zaman idari yargıda ihtiyaç yoktur diye çok bunaldım hayat geçiyor
-
@hgrotius Çok şükür süresi de var 3 buçuk aydan fazla şimdi bize düşen çalışmak. İnşaallah idari de açılır da hukukçu olmayan kardeşlerimizin de yüzü güler, çok sıkıntılı bir durummuş bu sınav açılmasını beklemek ilk defa yaşadım çok zor geldi bana.
-
Bir ilan gelmedi diye umudumuzu kaybetseydik ohoo️ Hayirlisi ya yapcak bisey yok
-
Bu çok kötü oldu gerçekten.
-
@paretowilfredo hocam artık sizden bir sonraki dönem için duyum beklicez her şerde vardır bir hayır.Bizi haberdar edin gelişmelerden
-
@yourdreams Muhakkak kardeşim. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında
-
arkadaşlar idari hakimlik olmadı ama sayıştay, kaymakamlık ilan verebilir çalışmaya başlayın. ben idari hakimlikte mülakatı bekliyorum ama aklım hala sayıştay'da.
-
şükürler olsun beklediğimiz ilan geldi. mayıs sınavını bekleyen tüm adli yargı hakim aday adayı arkadaşlarımın gözüaydın. aralık sınavını kazanan ve tecrübeli arkadaşlardan sınava hazırlık tavsiyelerini bekliyoruz. arada bu başlığa önerilerini yazarlarsa çok seviniriz...
-
@paretowilfredo hocam 24 aralık sınav ilanının 3 defa güncellendiğini düşünürsek bunda da güncelleme ile idari eklenebilir mi?ne kadar ümitlenmeliyiz?
-
Aralik mulakat sonuclarindan sonra belki gelme ihtimali olmaz mi ?
-
Aralık sürecini sona erdirseler bari sınavdan önce.Baktılar yetişmeyecek ertelesinler bir kaç hafta
-
arkadaşlar bana medeni ve borçlardan kimi önerirsiniz? mehmet remzi ve zapata arasında kaldım.
-
Zapata iyidir hocam. Tavsiye ederim. @deniz
-
@FC-Real-GDP Aynen kardeşim her ikisi de gelecek inşallah. Çalışmaya devam.
-
@kulfet Kardeşim 100'lük bir alıma ek olarak bir şeyler yapılabilirdi 200 300 gibi güncellemeler gibi ama hiç yokken alım ihtimal düşük bence. 2017 planını yapmış gibi bakanlık. Bir önceki Aralık'ta yaptığı gibi önce Adli'yi halledip sonra bize bakacak muhtemelen. Söylediğin ihtimal düşük de olsa tabi bence halen var. Hakimlikte ihtiyaca göre güncelleme yapmak adeti vardır. Ama 2017'yi bir bütün olarak planlamış gibiler.
-