3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
@paretowilfredo kardeş top sende. İdari için röveşata bekliyoruz.
-
@FreeBoY rakamlarin dagilimi netleşti mi acaba ?
-
@mr.aday bu adli mi sadece ?????
-
Hukuk mezunlarından 2000 demiş idari olucak demek mi bu ?
-
Bir söylentiye göre idari kasım ya da aralikta olcakmis 3 haziran sadece adli içinmis nekadar dogru bilemedim
-
@Laissezfaire şuan söylenen 2000 adli mezun -750 avukat deniyor ama . hayret birşey ya verilen rakamlarin ne olduğu belli değil.
-
@svcihanim hocam verdikleri rakam yaptiklari aciklama hepsi kapali ya da benim algi ve anlama errorr anlayamadim
-
Hakim savcı konusunda açık var mı? Yeni alımlar olacak mı?
Hakim ve savcı sayımız AB standartlarında karşılanmış değil. Orada 100 bin kişiye 21 hakim savcı düşüyor, bizde 13,5. Daha bizim alacağımız mesafe var. İhraçları düştüğümüzde de bu oranı koruyoruz. Yaklaşık 4 bin hakim ve savcı staj yaparken boşluk nedeniyle göreve başlatıldılar. Ama bir yandan da yeni hakim savcı alımını sürdüreceğiz. 3 Haziran'da 2 bin kişi hukuk mezunlarından, 750 kişi de avukatlar arasından hakim savcı alacağız. Yıl sonunda da yeni bir alım daha yapacağız. Son sınıf öğrencilerimiz endişe etmesin onlar için yıl sonunda da yeni alım yapacağız.
-
Sanırım idari hakimlik yıl sonunda
-
@Adrenalin tüh ya iibf lilerin işine gelmedi bu:(neyse biz beklemeye devam edelim hayırlısı..
-
Arkadaşlar videoyu bulup izledim . HUKUK MEZUNLARİNDAN DERKEN İDARİ HAKİMLİGİDE İCİNE ALİP KONUSUYOR BEKİR BOZDAG. OZAMAN İDARİ DE ACİLACAK.
-
@Adrenalin idari avukat rakami da olması gerekiyordu.Gecen seneki 2016 konusmasinda su kadar ' hakim savci alimi yapacagiz calismaya baslasinlar 'demisti simdi benimde lafizdan anladigim kadariyla ' hukuk mezunlarindan' Hukuk mezunu adli için 2750 kotasi verilmiş durum onu gösteriyor. Aralikta da yeni mezun olacak kişiler için yeniden bir sinav daha olur.
-
@FreeBoY hocam hic caninizi sikmayin en kisa zaman da bu yil içinde olacaktır idari de .
-
Son yapılan sınav için idari kısmı hukuk mezunlarinin içine katarak konuşmus. Hukuk mezunları idariye de girebiliyor sonuçta.
-
@Adrenalin size gore daha iki gün önce sağlam kaynaktan sinav bile yoktu güzel kardeşim.Hakkinizda hayirlisi olsun iyi calismalar
-
Idari de olur adli de. Bakan 2000 hukuk mezunu derken kabataslak konusmustur diyorlar. Bunun icine iibf de dahildir.
Mayista sinav olmicak kesin kesin diyenler???
-
Haziran ve Aralık 2 tane idari sınavı olacaktır.
-
Idari de olsun lütfen..yav acik acik idari de olacak deseydi keske baslardik hemem maratona
-
@davetsiz bence sen yine varmış gibi çalış ben öyle yapıyorum 2000 kişinin içinde idaride dahil olursa hazırlıklı olmakta yarar var
-
Tabiki dahil Yaw...