3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
@svcihanim yeterlilikle, idari yargı çalışmasını birlikte yürütmeye çalışıyorum. Vakit buldukça tabi ki yardım ederim.
-
@mr.aday 100 u görsek bi kere iyi olacak hocam ..
-
@mr.aday hocam facebook hakimlik gruplarına üye olan arkadaş lazim. Tanigi olan varsa linki hemen oraya göndersin. Ya da ortak dershane vatsaplarina .Linki yeni girip de görecek olanlar için yeniden paylaşiyorum
-
Memurlar . net te " ultraday " nikli kardeşime sesleniyorum muhtemelen burasini da takip eden bir arkadasimiz öncelikle cabaniz için çok tesekkur ederim takipteyiz ayri bir başlik acip linki bir kez de öyle paylaşabilir misiniz memurlar.net te. Tesekkur ederim inşallah sesimizi duyarsiniz buradan .
-
@svcihanim paylaşıyorum eğer paylaşılmadıysa
-
@FreeBoY Paylaşılmamış sanırım
-
@svcihanim Bugün güzel haberler gelmiş, beklenen haberler gelsin ben kulaklarımın çınlamasana razıyım
-
@betsibet Ne gibi güzel haberler?
-
-
@svcihanim bilmedigimiz bi gelisme mi var???
-
@mr.aday Pareto kardeşten olumsuz bir haber almamamız, kesin olmasa da olasılığın devam etmesi bence güzel bir haber
-
@siddharta Olumlu hava devam ediyor ya onun için dedim.
-
Zıt kanıttan yorumlamış arkadaş
-
@mr.aday @betsibet ahahahaah yeni dalga geliyor gençler ikinci dalga dip temizlik bu sene yine sinav olur ve yine güzel alimlar olur memurlarda biri daha evvelki sinavlarda yine baslik acmis israrla olmayacak sadece avukat alimi var şöyle böyle diyen dalkavuklara inat tek başına var diyen tek kişiydi niki econam89 diye biri iki uc gun once bu kisi yine geldi, idariden 200 den fazla diyor hatta . 1,500 civari da mezun konuşuluyor. Biraz duygusal bağlantı kurmaya calistim acikcasi dogru olur mu bilmiyorum ama kaymakamlık sinavi için 100 dediler 60 deseydiler sanirim bizim sinavlarda da alim azalir artik diyebilirdim. Bi de simdi hakim savci yard. müessesesi geliyor sanirim 2018 de, bunun için bu yil alimlarin yüklü olacağı son sene olabilir görüşündeyim.
-
@mr.aday aday kardeşim nasil gidiyoruz sence yorumlar misin umut var mi
-
@svcihanim Bilmiyorum sınav açılsa da olur kontenjan artsa da. Süreç sekteye uğramasın da
-
@mr.aday her ihtimali düşünerek hareket etmemiz lazim. İnşallah acilacak belli olur şu önümüzdeki üç hafta içinde.
-
@svcihanim Ben de aynı fikirdeyim.Yardımcılarla hakim savcıların iş yüklerine destek gelecek bu da ihtiyaca etki edecek.O güzelim alım sayıları azalmadan akademiye giriş yapmalıyız
-
bu ay sonuna kadar belli olur inşallah, bir ümit 4 kat mülakat khk'sı beklemekten ciğerim soldu.
-
@deniz O ciğerler daha lazım olacak aman dikkat