3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
@paretowilfredo hocam o kadar insan bi umit senden gelecek iyi haberleri bekliyor, koyverdun gittun bizi . Tez gel inşallah
-
@svcihanim Ben yüzde ellinin üstü diyorum yeni sınava.Ufaktan başlamayı düşünüyorum artık ben de.Diğer arkadaşlarla hazırlık aşamasında tecrübelerimizi paylaşalım.Kullandığımız kaynaklar, çözülen denemeler, metod..Kafayı toparlayayım derli toplu yazacağım buraya.
-
Arkadaşlar kaynak sağlam 2_3 ay sonra kaymakamlik sınavı var . Hakimlik ise acilmicak mayista fakat arAlikta açılır .
-
https://www.icisleri.gov.tr/kurumlar/icisleri.gov.tr/performans_prog/2017_perf_prog.pdf sayfa 15 ... 100 kişilik kontenjan ayrılmış...
-
-
@Adrenalin Kaymakamlık sınavına dair duyumları ben de okudum.Niyet edenlere başarılar.Kaymakamlık sınavının olması Adalet Bakanlığı'nın ilan açmasına engel değil ki.Bir iki haftaya hakimlik sınavı da netleşir.
Benim tahmin ettiğim ilan gelirse bu rakam 500 civarı adli yargı mezun.İdari yargıyla ilgilenmediğim için fikri beyan edemiyorum.Rakamlarla konuşmak gerekirse bir süredir yapılan sınavlarda alımlar bin iki bin arası seyretti.2014 aralık,2015 mayıs, 2015 aralık,2016 aralık.4000 civarı ihraç bir sınavı götürse..Mayıs ayında bir sınav yapılabilir gibi görünüyor.Ayrıca hakimlik sınavlarına rağbet fazla.Maliyetinden daha fazla gelir edebilirler.Bence herkes kazançlı olur
-
@svcihanim iyi geceler, umarım @paretowilfredo bizim konuya da uğrar
-
@betsibet en az 1000 yaz bunu bi kenara kulaklarini çinlatacagim Allah in izniyle :D.
Görüşürüz -
Dostlar gunaydin. Biz de beklemedeyiz haber geldiginde muhakkak paylasacagiz. Olacagina dair bir seyler var ama netlestirmeden bir sey diyemiyorum.
-
Günaydın @paretowilfredo çok teşekkür ederiz beklemedeyiz
-
@svcihanim arkadaşım nasıl bir kampanya başlatıldı? kampanyanın muhatabı likethewindd91@gmail.com yazıyor. Bekir BOZDAĞ olması gerekiyordu.
-
Pareto bile netlesmedi diyor ama "kesin acilmicak" diyenler nasil kesin diyor? Bana gelen duyuma gore de mayis ayinda acilma olasiligi cok yuksek. Kaymakamlik sinavi zaten kesin, bunun icin bir duyum almaniza gerek bile yok. Kisacasi biz paretodan bekleyelim haberleri, digerlerine kulagimizi kapatalim.
-
@mr.aday aday kardesim tekrar bir bak . Nasil gidiyoruz sence ?
-
@svcihanim Tamam düzelmiş. 65 kişi var henüz.
-
@mr.aday kaça ulaşmaliyiz mesela ? Bence iyi koordine edemiyoruz çoğumuzun sosyal medya hesabi yok . linki twitter üzerinden bakanliga c.b adalet bakanina da etkiletledim . Ahahahahah seni görünce mutlu oluyorum aday kardeşim .
-
@svcihanim ben ders çalışmaya başladım 1 aydır olası mayıs sınavı için. Olmama ihtimaline karşı böyle bir talep peşindeyim. 1 puanla kaçtı idari yargı/ mezun.
-
@svcihanim açıkçası change.org ne kadar etkili bir site bilmiyorum. Aslolan CİMER, BİMER ve AKİM'deki taleplerimiz.
-
@mr.aday hocam zaten bi aydan beri yeni sinav ve olasi kontenjan durumları konusunda kararsizlik yasadiklari bilgisiydi bana ulaşan burada da belirtmiştim zaten. Allah korusun ya olmazsa mayista ? Ek kontenjan ihtimalini o yuzden sicak tutalim derim ben olmama ihtimaline karsilik . Araliga kadar kafayi yerim ben. Esegin gözüne karpuz kabuğu sokmakta o yüzden fayda var. Elimizden geleni yaptik içimiz rahat olsun.
-
@mr.aday biri bir yorum yaziyor ben yazalim arkadaşlar cimer bimer akim orasi çok önemli diye yineliyorum bakarsan yorumlara teyp gibiyim
-
@mr.aday arada sen de ses cikar bari yardim et bana