3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
@svcihanim keşke olsa.hani artık birileri bize resmi bir açıklama yapsa
-
@deniz gündem çok başka yerde malumunuz biraz bekleyeceğiz yine sabir tuketecegiz anlasilan o
-
@cekirge Ne yazık ki, olsa keşke.Bu zamana kadar duyduklarımı okuduklarımı özet geçersem suyunun suyu misali benimki.Akademiden gelen duyumlara göre sınav var.Bakanlığın da olumlu baktığına dair duyumlar vardı.En son gelen duyumlarda Ankara'nın karışık olduğu haberleri var.Bir duyumu olan varsa bizi de aydınlatsa keşke.
-
@betsibet karişik derken ?
-
@svcihanim malum ülke gündemi diye tahmin ediyorum bildiğim bir haber yok.
-
Arkadaşlar elimde murat yayınları adli hakimlik 1/2, idari yargı 1/2 toplam 4 adet hiç kullanılmamış kitap var ilgilenen olursa uygun bir bedelle verebilirim, bilginize
-
@svcihanim bireysel yazılan dilekçelerin sonu ''Arz ederiz'' şeklinde bitmez oraı arkadaşlar arz ederim diye bitirsinler derim.
Onun dısında mezunların sınavı bu haftada mulakat acıklanmazsa ya bu sınav iptal edilecek bu bayağı konuşulmakta, yada yeni sınav ilanı gelecek.ayrıca mulakatcılara da tarıhlerını acıkalarlar gelmezse cumaya kadar duyuruları takip etmekte fayda var pgm.adalet ciler takip -
@lawyer34 yeni sinav ilani derken sinavin tekrarlanmasi mi yoksa mayis sinavi mi?
-
@lawyer34 @siddharta sinav iptal diye birşey yok,itibar etmeyiniz .İptal edilecek sinavin ÖSYM tarafından itirazlari dahi değerlendirilmez hata yok diye kagitlar dagitilmaz. kaldi ki avukatlarda sinavda ortak alandan mesulduler ve şuanda mülakat tarihleri dahi belli . Mezunlarin neden bekletildigini eninde sonunda ogrenecegiz. Bu hafta gelmezse haftaya gelir ama gelir. Şubat ayi bitip de mart ayi gelmeden de ilan yok şayet bir sinav olacaksa çünkü erken . Eğer söylentilere gore 13 mayis doğruysa 10 marttan önce gelmesi çok çok extrem bir durum.
-
@siddharta yeni sınav derken şayet C.Bassavcılgı sorusturması devam edıyor kpss adında, haber sitesinde yazıyordu itirafcıalrın dedıgıne gore 2016 dakı tum sınavların soruları çalınmıs sadece kpss degıl hepsi alınmıs uzaktan bilgisayarlara erıslımış vs vs diyordu kı haliylede bu durumlarda hangi sınav olurs aolsun iptal ediliyor kardeş, kazananlar üzülecek ama bu olay iddianamede geciyorsa varsa bu denlı somut itiraf yada bilgi bulgu sizde bilirsiniz olay bitmiştir. derim. Gözler pgm den gelecek sınavın iptali, yada yeni sınav ilanı yada mulakat tarihleri seklınde bir haberle acılacak beklemede kalalım bakalım neler olacak bilmiyorum doğrusu. Emek veren kardeşlerim dışında kimse için üzülmem, hak eden vatan evlatları girsin diğer şerefsiz hainler sızmasın da
-
@svcihanim ben okuduklarımı duyduklarımı söyledim. Herkes hakkında hayırlısı olsun. herkese kolay gelsin geceniz güzel olsun arkadaşlarım.
-
Malesef Mayıs'ta hakimlik sınavı olmayacaktır , kaymakamlık sınavı olcaktır hakimlik sınavı en erken sonbaharda olcaktır
-
@mehmtarda Kaynak nedir/kimdir?
-
@mehmtarda kesin yargı içeren bu cümlelerini en az bu kadar kesin ve tatmin edici bir kaynağa dayandırırsan çok memnun oluruz kardeşim..
-
Şuan kaynak hakkında bilgi vermek sağlıklı ve doğru olmayacaktır ancak hakimk sınavı mayısta yok ancak kaymakamlık yaklaşık 2 ay sonra sayı 100 kişi
-
Kimse kusura bakmasın @paretowilfredo dışında kimsenin sınav tarihi/ek kontenjan/4 kat khk vb. konularda aldığı duyumlara tam anlamıyla güvenmiyorum. Kesin bi durum olsaydı o yazardı zaten.
-
@paretowilfredo dan ses yok @cekirge
-
@betsibet sınav sonuçlarının açıklancağını söylediği tarihte linkler açılmasına rağmen garip bi şekilde açıklanmayıp ertesi gün açıklandı diye dediklerini bırakmamışlardı memurlar.nette. çok büyük saygısızlıklara mağruz kaldı. En sonunda haklı olarak "bi daha hakimlik sınavıyla ilgili tam olarak kesinleşmeden hiçbi duyum yazmıcam" gibi bi şey dediğini hatırlıyorum. O saygısızların yüzünden konuşmak istemiyo olabilir haklı olarak hakimlik sınavı hakkında
-
@betsibet hakim savci ihraclari son bulmuş değil bir kaç soluk sonrasini iyi seyredelim .
beş ay sonra ikinci kaymakamlık sinavini yapacak da dört bin hakim savcinin fişi çekilmis adlide zaten darbeden önce acik vardi hakimlik yapmayacak öyle mi . Bu sene bu sinav olacak mi evet olacak iyi de bir alim olacak mi büyük ihtimalle 26 aralik gibi olmasa da. Ufaktan artik başlamak lazim 'saglikli ve doğru olan ' tek şey sabirla ilani beklemek . Hiç ortaligi bulandirmaya gerek yok işimize bakalim. -
Belki yakında bir açıklama yapar en azından umudum o yönde@cekirge