3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
@mr.aday memurlara ben üye değilim face bok ta kullanmiyorum rica ediyorum destek lazim cabalayalim arkadaşlar
-
memurlarda yazmışlar zaten içimizde gizli bir muhbir var
-
@mr.aday reklamin iyisi kötüsü olmaz Allah razi olsun ama baslik acilirsa daha göze çarpar
-
@svcihanim adli mezun kontenjan talebi çok değil mi sanki
-
@mr.aday heh basladin gene hocam biz de ki iki kat sizde ki iki kat bu rakamlara tekabül ediyor. kimse 150 kişi için kilimi kipirdatmaz uç kişi bile bulamazsin destekçi. Hadi bunu da yapmadik demeyiz bunu da yaptik . Daha da yapilacak birşey yok . Ne gelirse hoş gelir.
-
@mr.aday hocam facebook kaymak grubuna da gönderebilir misiniz öyle bir grupta üye iseniz.
-
@svcihanim Malesef.
-
@bktygz mayısta sınav olacağını mı yoksa ek kontenjan ve khk ile 4 katın mülakata çağrılacağı konularını mı sorcaksınız? Mümkğnse ek kontenjan ve 4 katın mülakata çağrılma durumlarının söz konusu olup olmadığını da sorabilir misiniz?
-
her ortamda duyurmaya çalışalım. Hareketlenecek gibi çalışma.
-
@mr.aday EVET ARKADASLAR İNSALLAH .. RİCA EDİYORUM SİNİRDA KALANLARA OSYM İTİRAZLARİNDAN NASİPLENENLERE VE BİR SANS İSTEYENLERE DUYURALİM . ARKADAŞLARİNİZA ,WHATSAP GRUPLARİNİZA . TESEKKUR EDERİZ ARKADASLAR DESTEKLEYENE DE DESTEKLEMEYENE DE . ALLAH HEPİMİZİN GONLUNE GORE VERSİN.
-
Cumhurbaşkanlığı'ndan Adalet Bakanlığı'na iletildiğine dair cevap geldi.Diğer başvurularımdan ses yok.
-
@betsibet benimde bimerden iletildiği geldi bu sabah , akim de ilettik diye mesaj atti.c.b göndermiş olduğuma bakmadim hemen bakayim.
-
@betsibet o da gönderilmiş adalet bakanligina
-
@svcihanim ben olumlu olacağına inanıyorum açıkçası.Yeni sınav ilanı kalp biz.
-
@betsibet o zaten her turlu de mayis hadi olmadi en kotu aralik ama ben araliga kalmayacagini düşünüyorum. İyi gidiyor gibi kampanya.. yazilanlar ..inşallah olumlu gelişme olarak geri dönecektir.
-
@svcihanim Ben henüz tam anlamıyla çalışmaya başlamadım.Planı kafamda oturtmaya çalışıyırum.Plan a mayısta sınav olursa plan b sonbahar sınavı.Sınava hazırlık ile ilgili fikri alışverişinde bulunacağımız günlere geçsek harika olur.:)
-
arkadaşlar kampanyaya çok güzel katılım olmaya başladı.denemedik demeyiz emeğimize sağlık hepimizin.
-
-
@svcihanim benim facebookum yok ama 2 arkadaşıma gönderdim change e imza için. Ama khk da gelmedi bugun. Resmi gazetede başka şeyler var biz yokuz inşallah bi şeyler olur bu hafta artık. duyumcu kimseler yok mu arkadaşlar? olumlu ya da olumsuz?
-
@cekirge o grup çok önemli . buradan facebook MURAT KAYMAGİN GRUBUNA UYE OLAN ARKADASLAR KAMPANYAYİ LUTFEN ORADA DA DUYURALİM . KHK önemli değil çekirge eğer ki devlet bu tasarrufa karar verirse mülakatlar bittikten sonra bile verebilir ya da mülakatlar devam ederken veyahut mülakat tarihleri belli olsa bile. Devlet yeter ki karar versin istesin . Mayis için de inşallah olumlu gelişmeler olur en geç üç hafta içinde simav ilani belli olur diye düşünüyorum.