3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
idaride +100 kontenjan olsa puan 78 - 79 a iner 55 - 60 a kadar inmesini beklemiyorsunuz değil mi.
-
@mr.aday siz bunu başliğa geçebilir misiniz yeterince ayrintili ve her konuya deginmissiniz. Ek kontenjan talebini mutlaka yazalim çünkü simav durumları kararlastirilip ona gore personel rakami belirleniyor ki bu daha 16 bin personel dediğinde içinde bizleri de kapsiyordu . ve tabi mümkün görünmediği takdirde yeni bir sinavi yuksek alim dahilinde .
-
@mr.aday Bence olur.Güzel olmuş elinize kaleminize sağlık.
-
@FC-Real-GDP kim niye öyle bir beklentiye girsin ki?
-
@FC-Real-GDP 55 60 a inmesini kendi adıma idari için de adli için de istemem.Yalnızca fırsatların çoğaltılması sağlanmayan çalışılıyor hazır bilgiler tazeyken.
-
az önce CİMER e yazdım fakat kırpmak zorunda kaldım 1000 karakter kısıtlaması nedeniyle. İlk paragrafı revize edip yazabildim.
-
Sayın Cumhurbaşkanım,
Devletin bekasının temini olan yargıyı sağlamlaştırmak, toplumun sarsılmış olan adalet inancını onarmak ve yargıdaki hakim açığının bir an evvel telafi edilmesi için "Ek İlan" ile 24 Aralık 2016 tarihinde yapılan Mezun- İdari Yargı Hakim Adaylığı sınavına ait kontenjanlara 150 ilave edilerek 350 olmasını ve mülakata alınacak aday sayısının ise kontenjan miktarının 4 katı (1400) olmasını, hakkaniyet açısından avukatların talebi doğrultusunda "Ek İlan" İile yapılan ek kontenjan artışının biz mezunlar için de yapılmasını talep ediyorum.
Saygılarımla arz ederim.
Kısa haliyle yazdığım bu metin. Adli deki talebi net bilmediğim için şimdilik böyle yazdım. Lakin kısa da olsa uzun da olsa metinler iki talebi de içersin ortak bir metinle hareket edelim.
-
@mr.aday https://www.change.org/p/adalet-bakanı-bekir-bozdağ-hakimlik-savcılık-sınavlarında-uygulanan-35-yaş-haddi-kaldırılsın
Şuradan yeni bir başlik açabilirsiniz ..
-
@svcihanim ilgili sitenin etkisi var mı?
-
@mr.aday başliga adli ve idari mezun ek mülakat kontenjani talep ediyoruz diyelim isterseniz ?
-
Şimdi idari ve adli yargı sınavlarının ortak talebi mülakata çağırılacak aday sayısının artması. Kontenjan taleplerinde farklılıklar var bunu nasıl çözeceğiz?
-
@svcihanim ilgili kampanyayı başlatma görevini mezun ve sınavlara hazırlanan bir arkadaşa versek daha iyi olur sanki?
-
@mr.aday o zaman rakam vermeyeceğiz allaha emanet birakavagiz ama bence verilmesi daha mantikli talepte adli mezun için gerçekçi olmak lazim iki binden fazla verilmez öyle bir şey olursa bile . idari mezun hakkında bir fikrim yok ??
-
@mr-aday adliye 1,500 idariye 150 talep edelim anlaşalim
-
@mr.aday fark etmez aday kardesim bende acarim sorun olmaz sizin yaZiniz diye size soyledim
-
@svcihanim 1500 çok değil mi? idari yargı ile kıyaslayınca çok geliyor ister istemez.
-
-
@mr.aday yelpazayi geniş tutalim nasil olsa yine kafalarina gore en azindan imza ve destek acisindan faydasini görürüz bu durumun.
-
@svcihanim rakam verilmese de olur ama x4 kat gelsin mülakat için. Kontenjan artışı olmalı ama çalışan arkadaşların hakkını gaspetmemek için.
-