3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
@deniz ortalik karisik referandum bi yandan gundemin yönü farkli noktaya geldi. bak şubatta öğret. atamalari vardi balon oldu . bugünlere yarin birbirini tutmuyor. 70 i de kimse bilemezdi.Avukat mülakatlari rap diye geldi 4,500 kisinin 6 bin kisi mi zor geldi ,sanmam vardir illaki bir sebebi.ne olacagi hic belli değil. Gecen sene de olacak dendi dershaneler kurs açti millet ortada kaldi . ama kaymakamlık varsa hakimlik de muhakkak olur diye tahmin ediyorum.
-
@svcihanim @betsibet iyi düşünelim iyi olsun hepimiz için.ama dediğin gibi 4500ü bu kadar hızlı belirlerken 6bini düzenlemek de çok zor olmasa gerek.
-
@svcihanim @deniz Sınavın açıklanma sürecine döndü sanki bu iş.Umarım netice yüzümüzü güldürür
-
Memurlarda başlık açılmış bile niye söylemiyorsunuz
-
@mr.aday ahahahahahaahaah referansi sağlam olmayan adamlar boyle birşey talep etmez sikintiya girecegiz telaşina girmiş olmalarından belli değil mi :D. Reklamin iyisi kötüsü olmaz birakiniz yazsinlar başlik hep üstte kalir bari
-
@svcihanim Ben açıkçası kontenjan taraftarı değilim yeni sınav olsun biraz daha fazla olsun alım idariden yeter. Münakaşa da olmaz. Ama sınav açılıp açılmayacağı belli değil
-
@mr.aday sikintimiz orada zaten aday kardeşim. Hadi oldu diyelim nereden biliyoruz idariden 100 verirse adliden daha düşük verirse üstelik herkes ondan sonra carlayacak asil. Kimse adalet tanricaligi yapmasin burada yetmişi bi kaldirdilar 3 bin aday kafadan alay çekti.Nerdeydiniz diye sorarlar ? İdari hakimlige girenler adliden de hakli adam 80 aliyor 82 aliyor mülakata kalamiyor. Sonuç olarak Allah hayirlisini versin yeter.
-
@svcihanim Daha avukat mezun ayrımı var düşünülen alım sayısında.Bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum ama aynı anda hem avukat hem mezun sınavına girilebilmesi bana tuhaf geliyor.İki statüden birinin tercih edilmesi daha mantıklı değil mi?Bir ara ona da el atsak fena olmaz bence:)
-
@svcihanim Mezun adli yargı talebi 2000 çok absürd gerçekten. En fazla 1000 ideal bence.
-
@betsibet hem 50 ile mulakata kaliyor hem de adli mezun sinavina girip oradan da mülakata kaliyor böylelikle ardindaki mezunun sirasini oradan da almiş oluyor. Buradan başlarsak bu iş sabaha kadar bitmez ciddiyim ben sinirleniyorum gerçekten.
-
@svcihanim önce bu duruma el atılmalı zaten.böyle bir çifte standart hiçbir yerde yok.
-
@mr.aday tam bir gün istişare yaptik değil mi aday kardeşim senin 200 kisin 79 - 76 arasina tekabül ederken bizim 2.000 kişi 67-63 e tekabül ediyor . ve sordum da sizlere uç buçuk kati munakasini yapmaktansa dört kati diyelim ve birakalim dedik . dediğim gibi 'dort kati' derse siz 200 bizde 2000 oluyor . bunu neden boyle yaptik eger ki boyle bir ihtimali var olursa talepten azina karar verirken 1000 dersen verir 750. 100 dersen verir 75 . bu bence makul olabiydi .
-
Bekir Bozdağ'in trt haberdeki konuşmasını bilen duyan var mı?? 3 Haziran tarihi verilmiş sınav için
-
benide şimdi arkadaşlar aradı kalk sınav olacakmış diye:))
-
@birpınar detayı nedir?
-
@mr.aday detayı tam olarak dinleyemedim bildigim kadarıyla 2000 mezun 750 avukat diye sayı verdi Bozdağ altyazı geçtiler, adli/idari duyamadım maalesef
-
sadece sayı söylenmiş sanırım ne adli nede idari sayısıyla ilgili bilgi yok göremedim herhalde bi kaç güne netleşir 2000 kişi denmiş.2750de yazanlar facebook yine troll dolu:)
-
@FreeBoY Haydi gözümüz aydin arkadaşlarım murat kaymak 2000+1500 yazmis ama bende anlamadim ? Mezun kac ? Avukat kaç ? İdari kac . 3 HAZİRAN da sinav
-
@svcihanim hadi inşallah arkadaşlar emeklerimizin karşılığını albet alıcaz hadi motivesi düşük kardeşlerime de motive olur inşallah
-
@FreeBoY 2750 evet alt yazida gecen rakam bu