3 HAZİRAN 2017 Hakimlik Sınavı
-
@siddharta öyle bir olasılık yoktu hocam bu açığa rağmen sınav olmaz diyen kafayı yemiş.
-
Murat Kaymak bakan adli-idari ayrımını bilmez o yüzden 2000 kişi içine iibf'de dahildir yazdı çalışmaya devam
-
@paretowilfredo idari için ne diyorsun 2000'in içine idari de girer mi sence?
-
300 idari gelecek mezunlara ama bu işin altın kuralıdır puan ne düşer ne yükselir kontanjan oranında hazırlananda artar
-
300 neye göre diyosun ki ... İdari açılacağı kesinleşti bu sefer.
-
Aralık sınavı 3 hazirandan önce sonuçlandırılır diyebilir miyiz dostlar ?
-
Gözümüz aydın.Açıklamaya ben de baktım.Sayın Bakan açıklama yaparken üst başlığı mezun avukat ayrımını vererek açıklama yapmış.Herkesin içi rahat etsin idari yargıdan da alım olacaktır.
-
@mazlumaday 3 haziranda mulakatlar sonuclanir gibi geliyor bana.
-
@mazlumaday Zannetmiyorum.2014 sonbaharın yazılısını kazanan arkadaşlar 2015 mayısta da girmişti, mülakatlar açıklanmamıştı.Aynı tablo yaşanır.
-
@siddharta açıklanmaz hocam arkadaşın dediğini bende hatırlıyorum
-
Dostlar selamin aleykum.
Sn. Bakan bizi de rahatlatarak acikladi seffaflik gosterdi hepimiz acisindan iyi oldu bu. Brnim sahsi gorusum genel olarak hakimlik basligindan bahsetmis olmasi idariye de isarettir. Acik her alanda var bunu vurgulayarak konusmasi her alanin da 4 grup sinavinin olacagina isarettir. Sahsi kanaatim 200 ustu olmaz. Sorustutacagiz.
Hepinize hayirli ugurlu olsun dostlar.
-
@hgrotius ama belki bu sefer surec daha hizli ilerler diye dusundum. Avukatlarin mulakatini son hiz devam ediyor. Aciklanirsa sinava girecekler icin de iyi olur hem.
-
14 Eylül'de açmış olduğumuz başlığımızın adini Haziran'a gore uyarladik dostlar. Tekrar hepinize hayirli olsun
-
@paretowilfredo Hocam Aralık süreci bu sınavdan önce tamamlanır mı sen ne dersin ?
-
@mazlumaday sanmiyorum kardesim. 30 mayis sinavi gibi ic ice girecek korkarim.
-
@paretowilfredo aleyküm selam....
İdari yargı sınavı artık kesin diyebilir mıyız? Ayrıca yıl sonunda da açılacak midir ? -
Bakalim kardesim su an onceligimiz idarinin olmasi ve kac kisi olacagi noktasinda.
-
idari mezun 300 kişi olacak deniyor ama sayının da 2000'den fazla olacağı söylendi bakalım nasıl olacak
-
@paretowilfredo bakanin aciklamasini bende okudum. Orada hukuk mezunlari arasindan alacagiz diye yazmislar. Iibf yok galiba
-
@magduriibfli ben ustunkoru belirttigini dusunuyorum. Aksi durum yeni bi duzenleme vs
Olsa ayrica deginebilirdi